Şimdi Ara

İlkokul Aşkınız Oldumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Beyler Dökülün , İlkokul Biteli Nerdeyse 10 Sene Oluyor Beyler Vallaha Benim 4.Sınıfta Aşık Olduğum Bi Kız Vardı Sabah Akşam Beraberdik Seviyoduk Birbirimizi Baya Şimdiki Duygular Yok Tabi Yani Birbirimizle Vakit Geçiriken,Oyun Oynarken,Dersi Beraber Dinlerken Falan Çok Mutlu Oluyoduk Eğleniyoduk.Dansa Kaldırma Oyunu Vardı Ben Hep Onu Kaldırırdım Zaten O Oyun Sayesinde İlk Defa Bi Kızdan Hoşlandım Bi Kızın Elini Tuttum La Çok Güzel Yıllardı Ya.Her Okul Çıkışı Hemen Sokağa Çıkıp Kızı Evden Alıp Mahalleye İner Oyun Oynardık.6.Sınıfa Kadar Güzeldi Sonra Yavaştan Arkadaş Çevrelerimiz Ayrı Olmaya Başladı Uzak Kaldık.Aradan 10 Sene Geçti Hala Görürüm Bizim Sokakta Oturuyor Hala Güzel Yazılsammı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 16 Temmuz 2014; 17:42:22 >

• Çok Aşkım oldu ama ellemeden ellerin oldu.

http://www.youtube.com/watch?v=nWD0Nh-nt4c
  • Benim kreşte vardı dans ederdik herkesin içinde heyt be ne günlerdi
  • ilkokula mı yazılcan ?
  • 3. Sınıfta aşık olmuştum.Yani tam değil ama çocukken aşık olursunuz ya. Ondan işte. Tam 5 sene aynı sınıfta aynı lojmanda oturduk. Sonra taşındı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Sınıfta okulun bahçesinin karşısındaki evde benden 5 yaş büyük bir kız vardı. Arada gitar falan çalardı hasta olurdum kıza. Sonra kızı görmeyince unuttum.

• tabi oldu

5. sınıftaydım. Yeni bir kız gelmişti okula. Önceleri bişey hissetmiyo gibiydim sonra bu kızın göğüs kafesine hızlı bir top çektiler.
    Kız nefes alamıyordu. O an ona acıdım.Babası da onunla birlikte yaşamıyordu. Bunun da etkisi oldu.O bana ilgi göstermeye başladı sen niye futbol oynamıyon falan. Bu kız kitaplık kulübündeydi. Günde 2 tane hikaye kitabı bitiriyordum.

Bazen kitapların içinden kurumuş gül çıkardı. Ellerimiz dokunmuştu ikimiz de utanmıştık vay be..
    Sonra ben okuldan ayrıldım. Gitmeden önce bana bir kitap vermişti 5te aldıığım kitabı okumaya kıyamadım 8. sınıfta okudum ancak.
    Arkamdan ağlamış la kızcağız.

Şimdi noldu, ben yeni yelkenler açtım. .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilocan4141

1. Sınıfta okulun bahçesinin karşısındaki evde benden 5 yaş büyük bir kız vardı. Arada gitar falan çalardı hasta olurdum kıza. Sonra kızı görmeyince unuttum.

6.Sınıfın Yaz Ayında Yazlığa Gitmiştik Sahile Yakın Evlerde Oturan Bi Kız Vardı 3 Kardeşlerdi Hepsi Kız Sarışındı Küçükken Benimde Sarışın Hastalığım Vardı.Kızın Adı Melisti Melise Aşıktım İlk Kuzene Söyledim Sonra Gidip Evdekilere Söylemiş Teyzemler Annemler Dedemler Falan İşte Melis Ablanımı Seviyon La Diyolardı Ama Taş Gibi Kızdı Sırf Varya Onun İçin Öğlen İnerdim Bida Akşam Dönerdim Eve Onun Yüzünden Her Yerim Yanmıştı.

Yani Bu Büyük Kızlara Aşık Olma Durumuda Herkeste Vardır Olmuştur Diye Düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 16 Temmuz 2014; 17:59:37 >
  • 1.sınıfta aşık olmuştum. Kız 3.sınıfta bizim okuldan gitti. Sonra 7.sınıfta aynı dersanede karşılaştık,tanıştık ve çıkmaya başladık. 3 ay sonra sıkıldım,ayrıldım.
  • 8.sınıfta olmuştu hala seviyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.