Şimdi Ara

İlk yarıyı lider bitiririz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk iki maçında 4 puan toplayan Fenerbahçe'nin Süper Lig'de önceki hafta Ankaragücü karşısında elde ettiği galibiyet dışında dört maçından da 1-1'lik baraberlikle ayrılması Teknik Direktör Zico'yu oldukça endişelendiriyor.

Şu anda puan olarak kendilerine yakışmayan yerde bulunduklarını belirten Brezilyalı hoca, Manisaspor müsabakasının ardından puan farkını indirip liderliği ele geçirmek istediklerini söyledi. Buna karşılık Fenerbahçe Kulübu 2. Başkan Nihat Özdemir, puan kayıpları yaşasalar da hiçbir endişe taşımadıklarını ve devre arasına lider gireceklerini iddia etti.

Sarı-Lacivertli ekibin son durumunu bir televizyon kanalında değerlendiren Özdemir, şöyle konuştu: "Süper Lig'de durumumuz parlak değil. Ancak henüz her şey bitmedi. G.Saray da Kayseri'de 2 puan bıraktı. Aradaki fark sadece 7. Üç puanlık sistemde bu puan farkı kolay kapatılır. Ama bundan sonra daha dikkatli oynamalıyız. Deplamanlarda puan kaybetmeye tahammülümüz kalmadı. Lig uzun bir maraton olsa da biz gerekli tedbirleri almalıyız. Oyuncularımızı motive edip ligde de başarılı sonuçlar elde etmeliyiz. Kadromuz çok güçlü. Gelecek yıl için Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacağız diye bir derdimiz yok. Fenerbahçe, derbileri ilk yarıda kendi sahasında oynayacak. Yani devre arasına biz lider gireriz."

F.Bahçeli futbolcuların tüm dikkatini Avrupa'ya vermiş olmasının sıkıntı yaşattığını; ama bunun onlara anlatılması gerektiğine inanan Özdemir, "Avrupa'ya gitmenin yolu Süper Lig'den geçiyor. Bunu futbolcularımıza iyi anlatmak lazım. Bu görev sadece bize değil, tüm camiaya düşüyor. Zico da oyuncuları lige motive etmelidir. Fenerbahçe iyi mücadele ediyor. Çok pozisyon yakalıyor. Her maçı kazanma potansiyeli var. Yeter ki ilk önce gol sayımız artsın." dedi. Son dört yılda üç kez şampiyonluk ipini gögüsleyen F.Bahçe'den özellikle Türkiye sınırlarının dışında beklentilerin büyüdüğünü; fakat Avrupa'da mücadele edebilmek için de Süper Lig'i en az ikincilikle bitirip Devler Ligi'ne katılmalarının önemine değinen Özdemir, "Geçen yıl ligde şampiyon olduk ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya hak kazandık. Şu ana kadar da iyi gidiyoruz. Gruptan çıkma şansımız da çok yüksek. Başarımızı lige taşıyıp seneye de Avrupa arenasında mücadele etmeliyiz." sözlerini kullandı.

Kaynak : Zaman

• ee?
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

Komik olan ne?
  • iyiki "ilk yarıyı lider bitiremezsek ligden çekiliriz" dememiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

Komik olan ne?

Boşver.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soho

iyiki "ilk yarıyı lider bitiremezsek ligden çekiliriz" dememiş..

kim demirören mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya fenerbahceli futbolcular isteseler ilk yarıda 20 puan fark bile atarlar ama işte tam performans gösteremiyorlar
  • quote:

quote:

quote:

Komik olan ne?

Boşver.

O zaman değerli vaktimizi şaçma smileylerine harcatma!

• quote:

quote:

quote:

quote:

Komik olan ne?

Boşver.

He deyip geçeceksin smiley harcamaya değmezler

• quote:

Orjinalden alıntı: OzgurOz

quote:

iyiki "ilk yarıyı lider bitiremezsek ligden çekiliriz" dememiş..

kim demirören mi?

Bu adama uyuz oluyorum kaçı gözü hiç durmuyo Fenerli olmasına rağmen böyle bi itici geliyo gözüme bü türlü ısınamadım

Yönetici bir de her zaman kamerada görüyorum :x

• çok zor....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Komik olan ne?

Boşver.

En sevdiğim gülücüktür. İstediğim zaman istediğim yerde kullanabilme yetkisine de sahibim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Yaoxsun

çok zor....

ama imkansız değil

@soho mesajların cogu laf atmakla gecıyor
    sana komık yada ınandırıcı gelmeyebılır ama bu sana ortalıgı karıstırma hakkı vermez sanırım ki

aynı muhabbeti bu sene sizin yönetiminizde yaptı
  • quote:

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Komik olan ne?

Boşver.

En sevdiğim gülücüktür. İstediğim zaman istediğim yerde kullanabilme yetkisine de sahibim.

Aferim sana,kullanmaya devam et!Yukarıdaki mesajda da senin gibi biri var,ona da anlatıver!

• quote:

Orjinalden alıntı: sanfiyto

quote:

Ben az bile yapmışım onu mu demek istiyorsun?

• abicim sonuna gözlük takmış eleman smileı koyduk o mesajın sonuna..bende biliyorum demirörende demişti çekiliriz diye..o mesajı yazarken şimdi demirörene de derler diye düşündüm yani biliyorum..

sizde demirören yazın diye ben onu yazdım klasik forum mesajlarını göstermeye çalıştım..

espri yani..çakmamış olabilirsiniz espriyi boşverin ben mutluyum bööle

quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

çok zor....

ama imkansız değil

sana komık yada ınandırıcı gelmeyebılır ama bu sana ortalıgı karıstırma hakkı vermez sanırım ki

• Nihat Özdemir
  • quote:

abicim sonuna gözlük takmış eleman smileı koyduk o mesajın sonuna..bende biliyorum demirörende demişti çekiliriz diye..o mesajı yazarken şimdi demirörene de derler diye düşündüm yani biliyorum..

sizde demirören yazın diye ben onu yazdım klasik forum mesajlarını göstermeye çalıştım..

espri yani..çakmamış olabilirsiniz espriyi boşverin ben mutluyum bööle

quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

çok zor....

ama imkansız değil

pardon hoca smileyi görmeden gaza geldim afferdersin
    bunuda bi dahaki smiley koymadan attıgın kıskırtıcı mesajın için atmış varsay

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.