Son 2 yılın en istekli futbolunu gördüm. Demek ki takımın sorunu otorite ve sistem inadıymış...
Cana ve Elano neredeydi tüm sene?
Ayhan ve Sarp bile çok sırıtmıyolar, ama tabi yerlerine daha iyi adamlar şart.
Hagi'nin GSsini ÇOK beğendim.
İlk yarı için konuşuyorum...
Şampiyonluk zor ama şampiyonlar ligi bu sene olabilir.
Haginin GSsiyle alakası yok bunun. Olaylar sadece daha çok motive olmalarına neden oldu.
Hiç kimse üç günde bir takıma bu kadar etki edemez , Hagi yerine sokaktan alakasız bir adam çevirsen yine geçen haftadan iyi olacaktı.Rejkard tutmadı bu kadar basit , her zaman her yerde uyum sağlanır diye bişey yok uyumsuzluk oldu ve başarısızlık geldi İnşallah Hagi ile uyum olur ve başarı gelir.
Hagi ve rijkaard farkını görmek istemeyen arkadaşlar.Objektif olarak soruyorum mantıklı cevaplarınızı veriniz..Rijkaard 'ın geldiği günden beri bu kadar önde bastığımız 1 tane maç gösterin.
olayın şu yönüde var. yeni teknik direktöre kendilerini göstermek için kıçını yırttı bizim futbolcular.
Hagi ve rijkaard farkını görmek istemeyen arkadaşlar.Objektif olarak soruyorum mantıklı cevaplarınızı veriniz..Rijkaard 'ın geldiği günden beri bu kadar önde bastığımız 1 tane maç gösterin.
İlk sezon ilk 7 hafta.
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
Haginin GSsiyle alakası yok bunun. Olaylar sadece daha çok motive olmalarına neden oldu.
Katılmıyorum. Bence taktik farklılığını gördük. Bu güne kadar rijkaardı destekledim ama bu maçta anlıyorum ondan sonra nelerin değiştiğini.
Ya beyler yapmayın taktik bile farklıydı. Reykard olsaydı Pino forvet olazdı, elano oynamazdı. Barıs yeteneksizi deli ederdi bizi Veya Ali turanı seyretmek zounda kalırdık
quote:
Orijinalden alıntı: Turquia
Son 2 yılın en istekli futbolunu gördüm. Demek ki takımın sorunu otorite ve sistem inadıymış...
Cana ve Elano neredeydi tüm sene?
Ayhan ve Sarp bile çok sırıtmıyolar, ama tabi yerlerine daha iyi adamlar şart.
Hagi'nin GSsini ÇOK beğendim.
İlk yarı için konuşuyorum...
Şampiyonluk zor ama şampiyonlar ligi bu sene olabilir.
Cana ve Elano oynamıyordu kardeşim. Cana'nın bugün 3.maçı falan galiba, Elano'da sakattı bugün 3.maçına çıktı oda. Üstelik kendi mevkiisinde oynadı ilk defa. Geçen sene de hep ön libero oynamıştı, bas bas bağırdık bu adam ön libero oynayamaz diye ama hala sallandı adama.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme