Şimdi Ara

İlk ve son banlanma konum! Cesur tahmin! Amrabat ve Hasan Ali kaldırım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben duyumcu değilim ancak futbolla ilgili tahminlerim çoğunlukla tutar.Daha önce bazı başlıklar açmak istedim gerek transfer gerekse maç skoru açısından ama boş dedim.Nemesis gibi efsane değilim ama sadece bi seferlik başlık açmak istedim.Hem de gerçekleşmesi 3 ihtimalli olan bir şey için değil.Tahmin edilmesi zor bi şey bulup kendimi denemek amacım.Adminler forumda sürekli banlanma konuları açanlarla uğraşıyorlar,bir kerelikte bana izin versinler lütfen.

Bir değil iki tahmin yapıyorum! Amrabat ve Hasan Ali Kaldırım Fenerbahçe ye transfer olacak.

İkisi tutarsa çok zor bi olasılığı tahmin edecem hem de hiç bir dayanağım olmadan.Maç sonucu bilmek kolay,o zaten her zaman yaptığım şey.
    Sadece bir tanesi transfer olursa kendimi 1 ay banlarım.
    İkiside olmazsa kendimi sınırsız çizdirecem.Forumda ki en idddialı banlanma konusu benim.

• Nick-mesaj uyumsuzluğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güvenilir yorum

Ben duyumcu değilim ancak futbolla ilgili tahminlerim çoğunlukla tutar.Daha önce bazı başlıklar açmak istedim gerek transfer gerekse maç skoru açısından ama boş iş dedim.Nemesis gibi efsane değilim ama sadece bi seferlik başlık açmak istedim.Hem de gerçekleşmesi 3 ihtimalli olan bir şey için değil.Tahmin edilmesi zor bi şey bulup kendimi denemek amacım.Adminler forumda sürekli banlanma konuları açanlarla uğraşıyorlar,bir kerelikte bana izin versinler lütfen.

Bir değil iki tahmin yapıyorum! Amrabat ve Hasan Ali Kaldırım Fenerbahçe ye transfer olacak.

İkisi tutarsa çok zor bi olasılığı tahmin edecem hem de hiç bir dayanağım olmadan.Maç sonucu bilmek kolay,o zaten her zaman yaptığım şey.
    Sadece bir tanesi transfer olursa kendimi 1 ay banlarım.
    İkiside olmazsa kendimi sınırsız çizdirecem.Forumda ki en idddialı banlanma konusu benim.

yerlerimizi alalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• messi bitmiş
  • Amrabat sıkıntı hacı , gelmesin bence .
  • Ya iki transfer de zaten konusuluyor, ikisinin birden olma olasiligi %80.
    Hasan Ali zaten bizde.
    Oyle ahım şahım bi iddia degil bu. Forumda taninmak icin konu acip zaten belli olan birseyi iddia ediyorum diyorsun.
    Neyse bir daha yazmayacagim bu konuya. Cevaplamayacagim da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amrabat inşallah gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.