Şimdi Ara

İlk ve acil yardım hakkında yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lisede makine ressamlığı teknisyenligi okuduktan sonra yıllarca yağın pasın atölyenin içinde çalışma istemediğim için üniversitede ilk ve acil yardım bölümüne geçtim, bölüm Hakkında biraz araştırma yaptım ancak hala tam emin olamadığım bazı şeyler var onları sormak istiyorum
    -24 Saat nöbet tuttuktan sonra 72 saat mi dinlenme var yoksa 48 saat mi?
    -Paramediklerin maaşları ne kadar devlette çalışırken, malum lisede att okuyup ünide paramedik okuyunca maaşta artış oluyor, biz paramedik bitirip de dgs ile 4 yıla tamamlarsak onda da maaş artışı oluyor mu olursa toplam maaş ne kadar oluyor?
    -Dgsden Hemşireliğe ve sağlık kurumları yönetimi gibi bir bölüme geçiş yapma hakkı var, hangisine geçmem daha iyi olur?
    -Kaç sene çalıştıktan sonra tayin isteme hakkımız oluyor ve tayin istediğimizde gidiş kolay mı yoksa zorluk çıkarıyorlar mi?
    Arkadaşlar şimdilik aklıma gelenler bunlar sonra merak ettiğim başka bir şey olursa sorarım yine

• Aperaka kullanıcısına yanıt
    Defibrilasyon UYGULAMA

herşeyden önce bu işi yapabileceğine olan inancın tam mı? mesela insanların hayatını kurtaracaksın. ilk uygulamayı sen yapacaksın. bu işe gönül verip eğitimine odaklacağına inanıyor musun? kendini buna hazır hissediyor musun?

İlk ve acil yardım  hakkında yardım lütfen

İlk ve acil yardım  hakkında yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katml2 -- 15 Ekim 2016; 14:17:07 >

• Merak ettim ben de. Bilen biri aydınlatırsa güzel olacak. Ben att okuyorum ancak lise mezunu olarak çalışmak istemiyorum. 2 veya 4 yıllık paramedik okumayı planlıyorum.

Bu arada 24 saat çalıştıktan sonra 72 saat dinlenme oluyor. Zaten 24 saati 3 e böldüğün zaman günde 8 saate denk geliyor. Bazı yerlerde 12/36 çalışılıyor diye bir şey de duymuştum.
  • Çalışacağın istasyon tipine göre nöbet süresi değişir,genellikle 24 saattir. 72 saat yatma işi yine istasyondan istasyona değişiyor nöbet listesini istasyon sorumlusu hazırlıyor.

Maaşı 3500 e yakın.

DGS ile hemşirelik bölümüne geçişin var. Başka merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Paramedik kullanıcısına yanıt
    Burda şöyle bir bilgi var:
    "ATT Maaşları Özel sektörde 2600 Lirayı bulmaktadır, Devlet Hastanelerinde ise alınan Döner Sermaye ile bu miktar 3800 liraları bulmaktadır.

http://www.hakkindabilgi2016.com/att-maaslari-ne-kadar-kac-lira-nasil-att-olunur-1558.Aspx

Ne kadar doğrudur?
  • Özel sektörde hastaneler de 1500-1800 den fazla vermezler. Bizim burdaki ATT'ler ek olarak doğu parası alıyorlar. 3200 civarı alıyorlar. Dikkate almayın o siteyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.