Aziz Yıldırım, 1.5 milyon dolar bonservis karşılığında Çetin Sümer'le el sıkıştı. Diyarbakır'ın 23 yaşındaki kaptanı önümüzdeki sezon Fenerbahçemiz'in formasını giyecek Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçemiz, ilk transferini yurt içinden gerçekleştirdi. Sarı-lacivertliler Diyarbakırspor'da forma giyen tek Diyarbakırlı futbolcu olan Barış Ataş'ı gelecek sezon için renklerine kattı.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Diyarbakır Başkanı Çetin Sümer'le bonservis bedeli için 1.5 milyon dolara anlaştığı öğrenilirken, anlaşmayı 23 yaşındaki Diyarbakır kaptanı Barış da doğruladı. Barış Ataş, "Başkanların anlaştığını ben de duydum. Benim sözleşmem bu sezon bitiyordu. Uzatmayıp, istediğim takıma gidebilirdim. Ama kulübüme para kazandırmak için sözleşmemi uzattım. Takımı ligde tutup öyle gitmek istiyorum" dedi.
Hayırlısı olsun inşallah, hangi mevkide oynuyor acaba?
Orta saha sanırım mevkisi.Gereksiz transfer olmuş fenerbahçede oynayabileceğini düşünmüyorum fenerbahçede murat hacıoğlu,zafer biryol Kemal Arsal vb oyuncular gibi toplam 5-6 maçta ilk 11 başlayıp 1-2 seneye ayrılır takımdan.
orta sahada yerli alternatifimiz bulunması güzel.deniz vb yaşlanan oyunculardan kurtulmalıyız tek tek.
Resmi sitede olmadığına göre bir yalan haber daha.
yani yedekleri guncellemek laızm artık ama fazla ya 1.5milyon bana pahalı geldi acıkcası.. ucuza kapamak lazım hem bu tarz oyuncular paf takımda zibildir
İyi futbolcu, ön libero diye biliyorum.
Deniz ve Selçuktan iyidir, altarnatif olarak alındı.
Türkiye'den orhan şam ve yekta'nın alınmasını isterim.
Haber doğru değilmiş ama böyle transferler olcaksa yine yandık. Abdulkadir i neden aldın neden oynatmadın derler adama. Kiralayıp göndermek için transfer yapıyoruz resmen.
quote:
Orijinalden alıntı: AXU
Haber doğru değilmiş ama böyle transferler olcaksa yine yandık. Abdulkadir i neden aldın neden oynatmadın derler adama. Kiralayıp göndermek için transfer yapıyoruz resmen.
Fenerbahçe'nin bu tür transferlerdeki politikası farklı.Kendisi oynatmaktan ziyade rakibi almasın diye yapıyor bu tür transferleri.Geçmişte yerli oyuncuların çoğu bu yüzden transfer edildi mehmet topuz bile bu yüzden transfer edildi.Abdülkadire yazık oldu gerçekten çok iyi bir orta saha oyuncusu hem defansif hemde ofasinf özellikleri var düz bir oyuncu değil.
quote:
valla ya abdlkadire nolacak? mustafa denizli 18 yaşında necipi oynatıyo..
quote:
Orijinalden alıntı: inferno!
quote:
Fenerbahçe'nin bu tür transferlerdeki politikası farklı.Kendisi oynatmaktan ziyade rakibi almasın diye yapıyor bu tür transferleri.Geçmişte yerli oyuncuların çoğu bu yüzden transfer edildi mehmet topuz bile bu yüzden transfer edildi.Abdülkadire yazık oldu gerçekten çok iyi bir orta saha oyuncusu hem defansif hemde ofasinf özellikleri var düz bir oyuncu değil.
Dediğinize inanabiliyor musunuz? Verilen paraları sokakta mı buluyor da dağıtıyor koca bir kulüp?
quote:
Orijinalden alıntı: fethiyetv
quote:
Orijinalden alıntı: inferno!
quote:
Dediğinize inanabiliyor musunuz? Verilen paraları sokakta mı buluyor da dağıtıyor koca bir kulüp?
Doğru yada yalan diyemem benim düşünceme göre öyle.Parayıda sokakta neden bulsun sürekli yeni projeler üretiyor fenerbahçe.Feneralarm ve fenersu en yeni fenerbahçe ürünleri.Bu paraları harcamak lazım bir yere altyapıya,altyapı tesisine altyapının başına yabancı eğitmenler getirmeye harcıyacak değil ya bu parayı ?Elbet transfere harcayacak.
Orada Emre'nin önerdiğine dair yalanlama var.
Muhtemelen bu transfer gerçekleşecek.
quote:
Orijinalden alıntı: 1299
Orada Emre'nin önerdiğine dair yalanlama var.
Muhtemelen bu transfer gerçekleşecek.
İyi birinin adı çıksa garanti yalandır haber derdik. Gereksiz bir isim olunca ortaya atılan insan kesin doğrudur diye düşünüyor
Abdulkadir geleceği parlak bir oyuncu olarak alındı ve pişmesi için kiralandı.Tecrübe kazanıp geldikten sonra yavaş yavaş oynar diye tahmin ediyorum.Bence çok doğru bi transferdi.
Al işte . Takvim gibi 100 tane transfer haberi yapıp 1 tanesi tutunca biz demiştik tarzındaki karaktersiz bir gazeteye aldanıyorsunuz . Yahu Takımın resmi sitesi var , insan önce ona bakar , çok cahilsiniz , çook .
superfb.com'da yazıyordu ordan almıstım yalanlamıslar yine
Sözleşmesi bitiyormuş, FB istiyormuş, kendi takımıyla sözleşme yenilemiş FB'de 1.5 milyon bayılmış, bayıltmayın ya... Birde futbolcunun kendisi de onaylamış süper bir gazetecilik örneği var
abdülkadir bence seneye en olmadı ondan sonraki sene bu takımın ortasahasında oynayacaktır, çok kaliteli bir oyuncu umuyorum uzun yıllar ortasahamızı toparlayan bir oyuncu olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme