Şimdi Ara

İLK TERCİHLERDE YAZILIP TUTMAYAN BÖLÜM EK TERCİHLERDE TUTAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İLK TERCİHLERDE YAZILIP TUTMAYAN BÖLÜM EK TERCİHLERDE YAZILIR MI ?

• Puanın yetiyorsa yazarsın yetmiyorsa - 0000.1 fark olsa dahi - yazamazsın diye biliyorum.
  • tutmaz
  • Tutmaz tabi ki, puanın yetseydi oraya giren sen olurdun zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Tutmaz tabi ki, puanın yetseydi oraya giren sen olurdun zaten.

puanı tuttuğu halde yerleşemeyen çok kişi var.. yinede bir şansı var -eğer puanın yetiyorsa-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezmer -- 11 Ekim 2010; 23:17:43 >
  • puanı ttuttugu halde yerleşemeyenlerin tercihleri arasında degildir o puanı tutan yerlerin yoksa yerleşirlerdi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankarap

puanı ttuttugu halde yerleşemeyenlerin tercihleri arasında degildir o puanı tutan yerlerin yoksa yerleşirlerdi zaten

Dostum cümleni anlamak için üniversiteyi kazanmam şart dediğini anlamadım. Ama tahminimce puanı yetseydi yerleşirlerdi demek istedin ama bende diorum ki puanı tutupta yerleşemeyen adam çok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Puanın tutsaydı zaten yerleşirdin tekrar yazmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echo91

quote:

puanı ttuttugu halde yerleşemeyenlerin tercihleri arasında degildir o puanı tutan yerlerin yoksa yerleşirlerdi zaten

Dostum cümleni anlamak için üniversiteyi kazanmam şart dediğini anlamadım. Ama tahminimce puanı yetseydi yerleşirlerdi demek istedin ama bende diorum ki puanı tutupta yerleşemeyen adam çok...

kafayı yedirtme ulen adama nasıl oluyor o anasını satim yaaa

• quote:

quote:

quote:

kafayı yedirtme ulen adama nasıl oluyor o anasını satim yaaa

Oluyor yaw burda bas bas şikayet edenleride gördük yani adam 9 bininci olmş 24 binlik yere girememiş yani oluyor bunlar ösym sisteminin aptallığı işte

• Kardeşim puanı yettiği halde nasıl girememiş 2 dk saçmalamayın...Üstteki tercihlerden biri tutmuştur ondan oraya yerleşememiştir ancak öyle olur.
    Öyle oldu diyen tanıdığın varsa seni kafalıyodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodSmacker

Kardeşim puanı yettiği halde nasıl girememiş 2 dk saçmalamayın...Üstteki tercihlerden biri tutmuştur ondan oraya yerleşememiştir ancak öyle olur.
    Öyle oldu diyen tanıdığın varsa seni kafalıyodur.

yaw arkadaşım saçmaladığım falan yok bizzat gördüm ben
  • çagırsana suraya tanısmak istiyorum o adamla ,)
  • Ya @Echo91 , sen o tercih öncesi yayınlanan tahmini sıralamalara göre bakıyosun büyük ihtimalle. Olayı tam kavrayamamışsın dostum üsteleme istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

Ya @Echo91 , sen o tercih öncesi yayınlanan tahmini sıralamalara göre bakıyosun büyük ihtimalle. Olayı tam kavrayamamışsın dostum üsteleme istersen

ya yok ne alakası var ben normal 2010 klavuzuna göre diorum. Nyse ya kimse inanmak zorunda değil görmeden de kimse inanmaz ki bunun dolu örneği var. Olan oldu geçen geçti zaten tartışmanın manası yok..
  • Kılavuz baştan sağma olduğu için puanı tutan yerleşemedi.Yoksa haksızlık yok,yani tercih edipte giremediği bölüme onun puanından daha düşük puanla giren olmamıştır ;)
  • sistemin nasıl işlediğini örnekle açıklayayım

diyelimki 300 puanınız var bi yeri ilk tercihte yazdınız son giren 301 puanla girdi ve toplamda 80 kişi aldı bu 80 kişiden hiç kimse bu bölüme kayıt yaptırmadı ve bu bölümü sizden başka kimse 2. tercihlerde yazmadı, yani bölüm BOMBOŞ ve siz bu bölüme GİREMEZSİNİZ çünkü ilk tercihlerde son girenin puanı sizden yüksek yani ilk tercihlerden giremediğiniz yere 2.de SANSÜR giremezsiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Tutmaz tabi ki, puanın yetseydi oraya giren sen olurdun zaten.

puanı tuttuğu halde yerleşemeyen çok kişi var.. yinede bir şansı var -eğer puanın yetiyorsa-

Kılavuzdaki sıralamalar yerleştirmelerden önce yayınlanan tahmini sıralamalardı ve büyük bir yalandı. Hem zaten kılavuz yerleştirmelerden önce yardımcı olmak adına basılmıştı, sence bu seneki sıralamaları yansıtma ihtimali var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 12 Ekim 2010; 21:20:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

Ya @Echo91 , sen o tercih öncesi yayınlanan tahmini sıralamalara göre bakıyosun büyük ihtimalle. Olayı tam kavrayamamışsın dostum üsteleme istersen

ya yok ne alakası var ben normal 2010 klavuzuna göre diorum. Nyse ya kimse inanmak zorunda değil görmeden de kimse inanmaz ki bunun dolu örneği var. Olan oldu geçen geçti zaten tartışmanın manası yok..

Ösym'nin sitesine girip bu sene kaç bininci sıralamayla kapattığına bakın bölümün.Kılavuzla veya 2009 giriş sıralamaları ile olacak iş değil.Harbi oradaki sıralamaya baktığınızda hala savunduğun şey doğruysa hakkınızı arayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.