Şimdi Ara

İlk tercih bos birakilamaz hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezuna kalicam tercihleri sildim ama guncellerken ilk tercih bos birakilamaz yaziyor. Bir arkadaş uniye yerlesmesen de tercih yaparsan obp kirilir demisti isin özü ne arkadaşlar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tercih yapip onaylarsan ve uni gelirse obp addaaa

• Tercih yapıp yerleşmezsen obp kırılmaz hatanın çözümünü bilmiyorum ama tercihi değiştir ilk 100 ile kapatan bir bölüm yaz gelmez zaten
  • karpuzcu11 K kullanıcısına yanıt
    Insallah gelir

• Terich yaptın ve tuttu diyelim, obp kırılır, diye biliyorum. Önemli mesele, yarın ösym yi arayıp çözüm bulmanı tavsiye ederim.

Baktın olmuyor, gelmeyecek yerleri yaz, ben mezuna kaldığımda paso ölü tercih yazmıştım, cerrahapaşa hacettep çapa ege ne arasan vardı

• İnşallah
  • bizim arkadaş da ölü tercih yapmıştı öyle 1 tane eczacılık yaptıgını sanmış 2 yıllık eczacılık bilgisi mi ne gelmişti kırık obp hazırlanıyordu çocuk dikkat hocam :d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hahahahhha
  • Beyler tercihlerimizi yazıp Önizlemeyi Göster falan filana tıklayıp Onayla'ya basıyoruz bitiyor değil mi başka bir şey yapmamıza gerek yok?
  • İlk tercih bos birakilamaz hatasi
    Geçen sene öylesine tercih yaptım, yerleşmedim, OBP'de kırılma yok. Net bilgi olsun diye ss atıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5D17A1E45

Insallah gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vedddddddd V kullanıcısına yanıt
    Oo reis eyvallah bu arada bu sene idolumsun

• Hocam seni gorunce sinavin aciklandigi sabah siralamaya bakmadan netlerimi hesaplayip 2019 13bin gordugum siralamayi ekranda 30k gordugum an gecirdigim şok geliyor aklima.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D17A1E45 -- 9 Ağustos 2020; 2:8:52 >
  • Bol başarılar dilerim o zaman
  • Vedddddddd V kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler şef

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5D17A1E45

Hocam seni gorunce sinavin aciklandigi sabah siralamaya bakmadan netlerimi hesaplayip 2019 13bin gordugum siralamayi ekranda 30k gordugum an gecirdigim şok geliyor aklima.
    Ben direk x2 diyordum keşke dediklerime biraz kulak verseydin. O zaman sonucu açınca sadece "vay..." deyip, şok olmadan pat diye mezuna kalırdın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratYakinFanboi -- 9 Ağustos 2020; 2:11:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la bu hata hala var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.