Şimdi Ara

İlk Sketchup Denemem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ufuk Şen'e teşekkürler. Tam bir hafta oldu sketchupla tanışalı. İşallah beğenirsiniz.

• SkecthUp 8 mi hocam ?
  • Hocam çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet dostum sketchup 8, günde 8-9 saat çalıştım tam bir haftada giriş bölümünü bitirdim. Şimdi orta seviyeli bir şeyler çizmeye başladım. Chopper çizmeye başladım. İnşallah onuda bitirip eklerim. Buraya ekliyorum ki yaptığım hatalar daha çabuk gözüksün ve daha çabuk o hataları kapatayım. Bu yüzden yorumlarınız çok önemli. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkDeveloper

Hocam çok iyi.

Teşekkür ederim.
  • Gerçek zannettim
  • Basarili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk kez MacOS Kullanmak Soru
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.İ

Gerçek zannettim

Teşekkür ederim.
  • vay çok iyi eskiden Sketchup kullanırdım baya ouyor açmıyalı anlaşılan program baya gelişmiş çok güzel omuş elin sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: FMsunay

İlk Sketchup Denemem

Ufuk Şen'e teşekkürler. Tam bir hafta oldu sketchupla tanışalı. İşallah beğenirsiniz.

Önemli değil, faydalı olabiliyorsak ne mutlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

İlk Sketchup Denemem

Önemli değil, faydalı olabiliyorsak ne mutlu

Çok faydalı videolar çekmişsin hocam, inşallah bu faydalı davranışın karşılıksız kalmaz. Şimdi SketchyPhysics e başldım. Çok eğlenceli. Birde motor çizmeye başladım kısmetse bitirince onuda ekleyeceğim.

• quote:

İlk Sketchup Denemem

Öncelikle eline sağlık yeni başlayan birisi için ışık ayarını iyi tutturmuşsun. Fakat zemindeki malzemenin reflection değeri biraz fazla olmuş ve objelerde scale sorunları var ama yeni başladığını söylemişsin zaten zamanla bunlarıda halledersin iyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRustNo_one

quote:

İlk Sketchup Denemem

Öncelikle eline sağlık yeni başlayan birisi için ışık ayarını iyi tutturmuşsun. Fakat zemindeki malzemenin reflection değeri biraz fazla olmuş ve objelerde scale sorunları var ama yeni başladığını söylemişsin zaten zamanla bunlarıda halledersin iyi çalışmalar.

Çok teşekkür ederim bunları hiç farketmemiştim mesela. Bu yüzden yorumlar çok önemli.

• quote:

İlk Sketchup Denemem

Hocam bunu yapmadan önce program bilginiz var mıydı? Yoksa sıfırdan başlayıp mı öğrendiniz.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arycanda66 -- 28 Mart 2013; 14:17:09 >
  • quote:

Evet dostum sketchup 8, günde 8-9 saat çalıştım tam bir haftada giriş bölümünü bitirdim. Şimdi orta seviyeli bir şeyler çizmeye başladım. Chopper çizmeye başladım. İnşallah onuda bitirip eklerim. Buraya ekliyorum ki yaptığım hatalar daha çabuk gözüksün ve daha çabuk o hataları kapatayım. Bu yüzden yorumlarınız çok önemli. Şimdiden teşekkürler.

Bunun tamamını yapması toplam kaç gününüzü aldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arycanda66

quote:

Evet dostum sketchup 8, günde 8-9 saat çalıştım tam bir haftada giriş bölümünü bitirdim. Şimdi orta seviyeli bir şeyler çizmeye başladım. Chopper çizmeye başladım. İnşallah onuda bitirip eklerim. Buraya ekliyorum ki yaptığım hatalar daha çabuk gözüksün ve daha çabuk o hataları kapatayım. Bu yüzden yorumlarınız çok önemli. Şimdiden teşekkürler.

Hocam fizik müh. son sınıf öğrencisiyim sketchup a hiç bir bilgim olmadan zevkine başladım. Bu tasarımı yapmam 8-9 saat sürdü. Yaparken tam bir haftalık deneyimim vardı. Çok zevkli bir program tavsiye ederim.

• Ayrıca autoCAD ve solid bilgim var biraz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arycanda66

quote:

Hocam fizik müh. son sınıf öğrencisiyim sketchup a hiç bir bilgim olmadan zevkine başladım. Bu tasarımı yapmam 8-9 saat sürdü. Yaparken tam bir haftalık deneyimim vardı. Çok zevkli bir program tavsiye ederim.

Hocam ben bu işi sizin gibi zevkine başlamak istiyorum. Bilgisayar kasaları vs. oluşturmak istiyorum. Bu tarz programlar ile ilgili Benim hiç bir bilgim yok. Çalışıyorum. Çok fazla vaktim olmuyor ama akşamları eve gittiğimde PC başında bu programı biraz kurcalarsam bişeyler öğrenebilir miyim? Demosu kaç gün sürüyor. Programın kendisi 495 Dolar :D :D Yada netten lisansını bulabilir miyim?
    Söylemiş olduğun diğer programlar buna göre kolay mı zor mu? Beni biraz aydınlatırsan memnun olurum.
    Bu programla sadece PC kasaları yapabilsem yeterde artar bile?

•  İlk Sketchup Denemem

Yeni bir çalışma daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.