Şimdi Ara

İlk sezondaki Drogba ile şimdiki Drogba görevleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilmem ne düşünürsünüz ama ben şöyle düşünmekteyim:
    Drogba'nın ilk geldiği maçlara bakınız Schalke hatta geçen sezon ki tüm maçlara bakınız (Drogba geldiğinden beri yani Ocak ayından itibaren.)
    Fatih hoca ona gol atmasını değil oyun kurmasını söylüyordu.Drogba bizde şimdiki gibi golcü rolü üstlenmiyordu takımı oynatan oyun kuran görevdeydi.
    Hatırlamıyor musunuz? Hava toplarını alarak Burak'a paslar dağıtıyordu.Drogba biraz geride en ileride golcümüz Burak oynuyordu sistem gayet iyiydi bence.
    Fatih hoca takımı böyle oynatıyordu bence sezona da iyi başladık.İlk hafta galibiyet Bursa,Eskişehir deplasmanlarında beraberlik bence süperdi ne var ki her deplasmanı Kayseri deplasmanı gibi kolay geçeceğimizi sanana kadar.Neyse anlatmak istediğim bu değil.Drogba ne zaman golcü rolü üstlendi o zaman kötüleşmeye başladık.Oyun kurucumuz kalmadı ara pas atan oyuncumuz kalmadı.Drogba orta sahaya yakın oynayarak bunu çok iyi yapıyordu.Burak'ın da bitiriciliği süperdi.
    Şimdi Drogba gol atmaya çabalıyor Burak'ın ne yaptığı belli değil çok kötü bir sistemimiz var.Bence takımın golcüsü(En ileri uçta SANTRAFOR) Burak olmalı.Drogba değil.Drogbanın gol atmaya çabaladığı maçlarda Burak kaybolur..Dediğim gibi gole en yakın oyuncu Burak olmalıdır.Drogba defansı sadece hava toplarında yoruyor.Yaşından gereği defansın arkadasına koşular falan yapamıyor sadece hava toplarıyla olmaz maalesef.Defanstan pas ile değil Drogbaya doğru hava toplarıyla çıkmalıyız.Bu düşüncemi destekleyen maç özetleri de paylaşmak istedim.Benim düşüncelerim bunlar kolay gelsin.




    ibb maçı







    schalke macı





    mersin macı







  • Şöyle bir fark var bence.Sneijder sol kanatta oynarken şimdi göbeğe geçti.
  • Arkadaş Haklı. Ama o zaman 4-3-1-2 gibi bir sistemimiz vardı orta alanı olmayan İleride Drogba serbestti dediğin gibi orta alanda pas alıp veriyordu oyun kuruyordu ve öldürücü paslar veriyordu. Şimdi tek forvet oynuyoruz 2 Yılın Gol Kralı ise Sol kanatta oynatılıyor Drogba istesede geriye gelemez çünkü forvette bi tek kendisi var o yüzden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.