Şimdi Ara

İlk sevgilimle bu sefer kesin olarak ayrıldık perişanım bana yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Biraz uzun yazacağım ama üşenmeden okuyup yardımcı olacak olanlara şimdiden teşekkürler. Ben 21 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. O da Eskişehir'de yaşıyor. 21 yaşıma kadar hiç sevgilim olmamıştı. Geçen sene "kızlarsoruyor" diye bir siteye üye olmuştum. Oradan tanışmıştık. Bu sitede hep paylaşmıştım yaşadığımız sorunları, ilk buluşmamızı falan. İlk başlarda sitede arkadaştık ama ben hoşlanıyordum, açıldım o da boş değilmiş. Buluştuk 3 Kasım'da ve o benim ilk sevgilim oldu. O günden bu yana tam 5 kez ayrıldık ve barıştık hepsi kızın yüzündendi. Kız fazla gurur yaptı birçok şeye. Kız bir yer kazanamadı. Ben ODTÜ'de okuyorum. Bunu gurur meselesi yaptı ve ayrılmak istedi. Benim ısrarımla ilişkimiz devam etti. Benden önce 2 sevgilisi olmuş. 2 kere aldatılmış. Babası da o 1 yaşındayken annesini aldatmış. Erkeklere karşı genel bir güvensizliği var. Ben güvenini kıracak hiçbir şey yapmamama rağmen sırf başka kızlara baktığım ihtimalini düşünüp ayrılmak istedi. Biz ilk başlarda sinemada takıldık. Bana yanımda otururken, ona dokunurken sarılırken falan çok heyecanlandığını söylemişti. Kendi rahat edemediği için günübirlik ev tuttuk. Tam olmasa da bişeyler yaşadık, biraz daha ileri gittik. Daha sonra ona sinemada sarıldığımda eskisi kadar heyecanlanmadığını söyledi çünkü evde daha ileri gitmiştik. Yani ileri gittikçe benim ona sarılmamdan dahi zevk almamaya başladı. Ayrılmak istedi yine benim ısrarımla devam ettik. Bir keresinde "hayat çok boş geliyor herşey gereksiz, sevgiye de inanmıyorum" diyerek ayrılmak istedi ben onu çok sevdiğim için gururumu ayağımın altına aldım ve tekrar barıştık. Bana dedi ki baarıştıktan bir gün sonra "Aşkım sen benim bitanemsin. Üzülme artık, ben senin hep yanındayım. Sensiz asla yapamam. İyi ki senden ayrılmışım çünkü sana deliler gibi aşık olduğumu bir kez daha anladım.Merak etme artık hep seninim". Üzerinden bir hafta geçti ve bugün benden kesin olarak ayrıldı. Daha sabah iyiydi birdenbire bişey oldu tekrar. Dedi ki "Yeter artık olmuyor benden bu kadar. Seni sevmediğimi anladım". Şuanda yıkılmış vaziyetteyim. O ne yaparsa yapsın ben onu gerçekten sevmiştim. Duygusal bir yapım var, ağlıyorum bu yazıyı yazarken. Onun elini tutuşumu, sıcaklığını, kokusunu unutamıyorum. Bana sizce neden bunu yaptı? Bu durumu nasıl aşacağım? Gerçekten çok kötü durumdayım. O benim ilk sevgilim ve ayrılık acısını ilk kez 21 yaşımda tadıyorum. Ayrıca okulda çok başarılı bir öğrenciydim. Kız için derslerimi salladım ve okul uzattım, o beni bir çırpıda sildi hem de geçen hafta ettiği sevgi dolu laflardan sonra. Sizce neden bunu yaptı? Psikolojim gerçekten çok bozulmuş durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Nightmare -- 18 Şubat 2015; 2:06:50 >

• Saygısızlık olarak algılama ama bu saatte bu kadar yazı okunmaz be kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız seni oynatmış yazıklar olsun sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Pensilvanyalı Zat

Saygısızlık olarak algılama ama bu saatte bu kadar yazı okunmaz be kardesim

Canın sağolsun kardeşim hikayemiz uzundu olabilecek en kısa haliyle yazdım
  • Başkası var.yoksa bu kadar oynatılmaz bi insan.hoş sende zamanında epey zorlamışsın.keşke ayrılsaydın.gönüllümü gönülsüzmü senle takıldı belli değil.ne dersem yalan olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Başkası var.yoksa bu kadar oynatılmaz bi insan.hoş sende zamanında epey zorlamışsın.keşke ayrılsaydın.gönüllümü gönülsüzmü senle takıldı belli değil.ne dersem yalan olur.

Başkası olmadığını gayet iyi biliyorum. Bütün arkadaş çevresini, ortamını falan çok iyi biliyorum. Gizlice de araştırdım yok öyle bişey ama psikolojisinden şüphe ediyorum. 2 hafta önce de bunalımdayım diyordu bileklerini kesmiş intihar etmek için.
  • The Nightmare kullanıcısına yanıt
    Tamam işte var bi sorun.niye ayrıldığını sorgulamayada gerek yok allah yardımcısı olsun.sorunlu dönemlerde insan yanında birini ister daha güçlü olur ama o kıymetini bilememiş belki aklı çok başka yerlerdeydi falan filan.yapıcak bişi yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olm git okulunu oku adam gibi meslegini al eline hepsi catlasin kendileri gelecek sonra

• Kesin ayrıldı iz mi ona göre okuyacağım?

• quote:

Orijinalden alıntı: AzimliBirisi

Kesin ayrıldı iz mi ona göre okuyacağım?

Kesin ayrıldık gibi ama umut dünyası işte..
  • Kardesim ezdirmissin kendini.Bir iliski bu,cocuk oyuncagi degil.İlk ayrilmak istiyorum dediginde ayrilacaktin,sonra o ayaklarina kapanacakti.Neyse,tecrube olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Nightmare

quote:

Orijinalden alıntı: AzimliBirisi

Kesin ayrıldı iz mi ona göre okuyacağım?

Kesin ayrıldık gibi ama umut dünyası işte..

Neden ayrıldınız peki ne güzel anlaşıyordunuz naz arlara gelmiş olmayın?

• Kardeşim sen kendini fazla üzme.Üzülmeye değmez demek ki o seni ya gerçekten sevmemiş senin gibi ya da cidden bazı sorunları varmış arkadaşların dediği gibi.Sen hayatına bak.Çok güzel bi okuldasın .Hayatına yazık etme
  • Abi Bu Ne ?
    Okurken Ben Defalarca Ayar Oldum.
    Bu Nasıl Bir Kararsızlıktır ?
    Nasıl Bir Oynatmadır Parmağında ?
    Ayrıca Şunu Bil ki , O Kız Bugün Senle Olsa Bile , Yarın Üniversiteyi Kazandığı Zaman Senden Eser Kalmayacak.
    Ve Bunu Karşına Geçip O Kadar Pişkin Bir Şekilde Söyleyecek Ki , Sende Darmaduman Olacaksın.
    Ya İlişkiler Artık Bana Önemsiz Geliyor Ya da Sende Sorun Var Dostum.
    Salla Gitsin Her Türlü.

Edit : Sana Bu Kadar Rahat Yazıyorum , Çünkü Bende Terkedileli 3 Ay Oldu.
    Benim de Ciddi Manada İlk İlişkimdi ve 3 Yıllıktı.
    Emin Ol Hayat Devam Ediyor.
    Onsuz da Yaşıyorsun.
    Gün Geçtikçe Daha Çok Alışıyorsun.
    Duygularına Yenik Düş ve Bugün Her Şeyi Yaşa.
    Ağla , Haykır , Sızılan..
    İçine Atma Hiçbir Şeyi.
    Bastırarak Yok Edemezsin Çünkü.
    Ama Şunu Unutma Kardeşim , Bu Söyleyeceğim Ne Kadar Kanına Dokunacaksa da , O Kız Seni Sevmiyor ve Sen Onun Elinde Maymun Olmuş Vaziyettesin.
    Daha Fazla İzin Verme Buna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41635B9FE -- 18 Şubat 2015; 2:37:19 >

• Kızın büyük bir sorunu var dostum kafasına çok taktığı bişey bu dönemde yalnız olmak istemedi seni bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde kullandı şuan ya bunun farkına vardı sana zarar vermek istemedi ya da sıkıldı senden de ayrıca sevgilim bileklerini kesti diyorsun belli bi sebep yok ortada diyorsun öyle şey olmaz kızı bileklerini kesmeye iten büyük bi sebep var elbette fakat kız seni o kadar hayatına almamış ki sen bunun sebebini bile bilmiyorsun.Bundan sonra yapacağın tek şey onu unutmak bunu yapmak zorundasın

• quote:

Orijinalden alıntı: hkD

Abi Bu Ne ?
    Ayrıca Şunu Bil ki , O Kız Bugün Senle Olsa Bile , Yarın Üniversiteyi Kazandığı Zaman Senden Eser Kalmayacak.
    Ve Bunu Karşına Geçip O Kadar Pişkin Bir Şekilde Söyleyecek Ki , Sende Darmaduman Olacaksın.
    Salla Gitsin Her Türlü.

Onsuz da Yaşıyorsun.
    İçine Atma Hiçbir Şeyi.

Kardeşim haklısın. Bu yaşıma kadar sevgilimin olmamasından ve bu kızın üzerine çok düşmemden oldu bu biraz da. Bugün dedim ki ona "Bana geçen hafta attığın o sevgi dolu lafların, sizlerin neydi. Duygularımla oynamaya ne hakkın var". O da dedi ki "Onlar o günkü düşüncelerimdi. Şimdi böyle. Elimden bişey gelmiyor. Ben senin duygularınla oynamadım"

• The Nightmare kullanıcısına yanıt
    Tabiki de duygularınla oynadım demeyecek. Bana kalırsa yalan söylüyor. Yazdıklarını okudum hemen hemen aynı olayları yaşadım. En başından beri seni sevdiğini sanmıyorum açıkçası.
  • quote:

quote:

Abi Bu Ne ?
    Salla Gitsin Her Türlü.

Onsuz da Yaşıyorsun.
    İçine Atma Hiçbir Şeyi.

Kardeşim haklısın. Bu yaşıma kadar sevgilimin olmamasından ve bu kızın üzerine çok düşmemden oldu bu biraz da. Bugün dedim ki ona "Bana geçen hafta attığın o sevgi dolu lafların, sizlerin neydi. Duygularımla oynamaya ne hakkın var". O da dedi ki "Onlar o günkü düşüncelerimdi. Şimdi böyle. Elimden bişey gelmiyor. Ben senin duygularınla oynamadım"

Bunların hepsi yaşanılacak şeyler dostum.
    Kız senden daha tecrübeli olduğu için, birde seni sevmediği için böyle rahat sana o cümleleri söylemiş.
    Takılma, fazla yıpratma kendini.
    Emin ol bir sonraki ilişkinde onun kadar rahat olacaksın.
    Çünkü bunları tecrübe ettin, yaşadın ve bitti.

• quote:

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Biraz uzun yazacağım ama üşenmeden okuyup yardımcı olacak olanlara şimdiden teşekkürler. Ben 21 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. O da Eskişehir'de yaşıyor. 21 yaşıma kadar hiç sevgilim olmamıştı. Geçen sene "kızlarsoruyor" diye bir siteye üye olmuştum. Oradan tanışmıştık. Bu sitede hep paylaşmıştım yaşadığımız sorunları, ilk buluşmamızı falan. İlk başlarda sitede arkadaştık ama ben hoşlanıyordum, açıldım o da boş değilmiş. Buluştuk 3 Kasım'da ve o benim ilk sevgilim oldu. O günden bu yana tam 5 kez ayrıldık ve barıştık hepsi kızın yüzündendi. Kız fazla gurur yaptı birçok şeye. Kız bir yer kazanamadı. Ben ODTÜ'de okuyorum. Bunu gurur meselesi yaptı ve ayrılmak istedi. Benim ısrarımla ilişkimiz devam etti. Benden önce 2 sevgilisi olmuş. 2 kere aldatılmış. Babası da o 1 yaşındayken annesini aldatmış. Erkeklere karşı genel bir güvensizliği var. Ben güvenini kıracak hiçbir şey yapmamama rağmen sırf başka kızlara baktığım ihtimalini düşünüp ayrılmak istedi. Biz ilk başlarda sinemada takıldık. Bana yanımda otururken, ona dokunurken sarılırken falan çok heyecanlandığını söylemişti. Kendi rahat edemediği için günübirlik ev tuttuk. Tam olmasa da bişeyler yaşadık, biraz daha ileri gittik. Daha sonra ona sinemada sarıldığımda eskisi kadar heyecanlanmadığını söyledi çünkü evde daha ileri gitmiştik. Yani ileri gittikçe benim ona sarılmamdan dahi zevk almamaya başladı. Ayrılmak istedi yine benim ısrarımla devam ettik. Bir keresinde "hayat çok boş geliyor herşey gereksiz, sevgiye de inanmıyorum" diyerek ayrılmak istedi ben onu çok sevdiğim için gururumu ayağımın altına aldım ve tekrar barıştık. Bana dedi ki baarıştıktan bir gün sonra "Aşkım sen benim bitanemsin. Üzülme artık, ben senin hep yanındayım. Sensiz asla yapamam. İyi ki senden ayrılmışım çünkü sana deliler gibi aşık olduğumu bir kez daha anladım.Merak etme artık hep seninim". Üzerinden bir hafta geçti ve bugün benden kesin olarak ayrıldı. Daha sabah iyiydi birdenbire bişey oldu tekrar. Dedi ki "Yeter artık olmuyor benden bu kadar. Seni sevmediğimi anladım". Şuanda yıkılmış vaziyetteyim. O ne yaparsa yapsın ben onu gerçekten sevmiştim. Duygusal bir yapım var, ağlıyorum bu yazıyı yazarken. Onun elini tutuşumu, sıcaklığını, kokusunu unutamıyorum. Bana sizce neden bunu yaptı? Bu durumu nasıl aşacağım? Gerçekten çok kötü durumdayım. O benim ilk sevgilim ve ayrılık acısını ilk kez 21 yaşımda tadıyorum. Ayrıca okulda çok başarılı bir öğrenciydim. Kız için derslerimi salladım ve okul uzattım, o beni bir çırpıda sildi hem de geçen hafta ettiği sevgi dolu laflardan sonra. Sizce neden bunu yaptı? Psikolojim gerçekten çok bozulmuş durumda.

kız sana o kadar ayrılalım ayakları yapıyor sen 5 sefer kızı ikna etmeye çalışmışsın eğilip bükülmüşsün. olmuyorsa pek zorlamamak lazım.

senin yerinde olsam daha ilk ima'da hiçbirşey demeden kalkar giderdim. kızlar ne kadar itiraf etmeselerde dominant karakterlerden, yönetilmekten hoşlanırlar.

• quote:

quote:

quote:

Abi Bu Ne ?
    Salla Gitsin Her Türlü.

Onsuz da Yaşıyorsun.
    İçine Atma Hiçbir Şeyi.

Bunların hepsi yaşanılacak şeyler dostum.
    Kız senden daha tecrübeli olduğu için, birde seni sevmediği için böyle rahat sana o cümleleri söylemiş.
    Takılma, fazla yıpratma kendini.
    Emin ol bir sonraki ilişkinde onun kadar rahat olacaksın.
    Çünkü bunları tecrübe ettin, yaşadın ve bitti.

Kızın çok samimi bir arkadaşıyla konuştum. Bana dedi ki "O senden severek ayrıldı yalan söylemiş. Sen sadece bir süre üstüne gitme. Kaçan kovalanır" dedi. Napacağımı şaşırdım artık.Kız zaten her yerden engelledi beni whatsapptan falan.Seven insan bunu yapar mı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.