Şimdi Ara

İlk sevgili hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçmiş olsun güzel kardeşim. şimdi bunları söylemek içi geç amaseni terkettiğinde ona yalvarıp yakarmasaydın en geç 2 hafta sonra gece yarısı ''uyudun mu?'' diye bir mesaj alırdın. hangi kadın olursa olsun terkettiği kişinin hala onun köpeği olduğunu bilmek ister. eğer sen hadi yoluna git deyip umursamasaydın mutlaka geri dönecekti. geçen yıl forumdan bir kızla tanıştım. en son 2 ay flört ettik. buluşalım dedi buluştuk baya hoş vakit geçirdik (asla pişman değilim). 1 ay sonra anlaşamadık kavga ettik. umursamadım ben 1 hafta sonra mesaj atmış barışalım diye. yani ne kadar umursarsan o seni o kadar umursamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endersgame0120 -- 18 Mayıs 2020; 1:56:21 >
  • Tam cevap vericem profil resmini görüp vazgeçiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun mesafe mi girmişti aranıza istanbul izmir gibi
  • Dostum buraya tüm samimiyetimle yazayım. ilk sevgilimden ayrıldığımda heralde ölecem bu kederden dedim, onsuz bir hayat mümkün değil benim için nefes alamıyordum. Bu kısa da sürmedi yani baya bir bunalım sürecinden sonra bir başkası oldu. Başkası olsada ilkinden sonra insan onun gibi olmayacak diyor kendine ihtimal vermiyor yine çok sevebileceğine. Yine çok kötü şeyler yaşadım ve aşka inancım da kadınlara inancımda sarsıldı. Sonra başkası çıktı karşıma bu sefer o çok sevdi beni. Bir şekilde bende kaptırdım kendimi evlenelim diye yüzük bile aldı kendisi. Sonra birgün ne olduğunu anlamadan daha o ilişkide taklaya geldi. Bu bir jaç kişi beni doğru kişiyi bulmam bulduğumda anlamam konusunda öyle bir hazırladı ki şuan evliyim, karımla ne kıskançlık ne uyuşmazlık(olsa da tecrübe var hemen çözüyoruz) ne de güvensizlik yaşıyorum. Ben oyum, o da ben. Kafam o kadar rahat ki nr bigün sevgisinden ne de bir tek sözünden şüphe etmiyorum. Tecrübe hatalardan kazanılıyor. 2 gün sonra baktığında diyeceksin ki bu kişi beni üzermiş. Senin şuan canını yakan aşk değil alışkanlık ve gurururun incinmesi ben burdan görebiliyorum bunu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tıptatıp aynı hikaye, 5-6 ay doğru emin ol, hatta daha kısa..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

uzun mesafe mi girmişti aranıza istanbul izmir gibi
    Hayır uzak mesafe hiç olmado
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkorn

Dostum buraya tüm samimiyetimle yazayım. ilk sevgilimden ayrıldığımda heralde ölecem bu kederden dedim, onsuz bir hayat mümkün değil benim için nefes alamıyordum. Bu kısa da sürmedi yani baya bir bunalım sürecinden sonra bir başkası oldu. Başkası olsada ilkinden sonra insan onun gibi olmayacak diyor kendine ihtimal vermiyor yine çok sevebileceğine. Yine çok kötü şeyler yaşadım ve aşka inancım da kadınlara inancımda sarsıldı. Sonra başkası çıktı karşıma bu sefer o çok sevdi beni. Bir şekilde bende kaptırdım kendimi evlenelim diye yüzük bile aldı kendisi. Sonra birgün ne olduğunu anlamadan daha o ilişkide taklaya geldi. Bu bir jaç kişi beni doğru kişiyi bulmam bulduğumda anlamam konusunda öyle bir hazırladı ki şuan evliyim, karımla ne kıskançlık ne uyuşmazlık(olsa da tecrübe var hemen çözüyoruz) ne de güvensizlik yaşıyorum. Ben oyum, o da ben. Kafam o kadar rahat ki nr bigün sevgisinden ne de bir tek sözünden şüphe etmiyorum. Tecrübe hatalardan kazanılıyor. 2 gün sonra baktığında diyeceksin ki bu kişi beni üzermiş. Senin şuan canını yakan aşk değil alışkanlık ve gurururun incinmesi ben burdan görebiliyorum bunu.
    Hocam biraz da olsa rahatlattı şu mesaj beni teşekkür ederim

• çok eziksiniz la
  • Ne ilk ne ikinci ne son kim olursa olsun kadınlara hakettiklerinden fazla değer vermeyin. Kadın düşmanlığı değil bu. Bunlar öyle varlıklar ki çok şımartırsın bıkarlar, az seversin benimle ilgilen derler. Bu yüzden akışına bırakın. Neyseniz o olun. Hayatınızdaki kadın sizi farklı biri yapmasın, değişmeyin. Çünkü siz kendiniz için herkesten daha değerlisiniz, en azından böyle düşünmeniz gerekiyor sonradan pişman olmamak için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linkorn L kullanıcısına yanıt
    Hocam deneyimlisiniz, yaşamış görmüş birisiniz. Aramız Corona nedeniyle açıldı bence, birbirimize haksızlık yaptığımızı düşünüyorum. Yüz yüze görüşünce ne demeliyim? Sevdik hocam bir daha kırmak istemiyorum kim olursa olsun🤔

• k.bekmez26-TR kullanıcısına yanıt
    Uzaktan herşey kolay yüzyüze gelince zaten birşey demeden de barışırsınız o hasretlr sarılırsınız. Uzakkende o sevgiyi yanındaymış gibi hissedersen kırgınlıklarda olmaz.

• linkorn L kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam, sizden öğrenecek çok şeyimiz var gibi🤓

• k.bekmez26-TR kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah ne demek

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.