Bildirim
İlk schengen turist vizesi kaç günlük alınabilir ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
interrail turkiye grubuna gel hocam burda aradigini bulamassin :) -
Şahsi şartlarınıza, seyahat programına, başvurunuzu inceleyen memura kadar değişiklik gösterecek bir sürü etken var.Nereye giderseniz gidin vize alıp alamayacağınızla ilgili olarak bile size kesin bir bilgiyi kimse veremez.Belki hiç çıkmaz bu şartlara göre belki üç ay çıkar belki 1 ay.Ama araştırma yaparsanız uzun süreli vize alımıyla ilgili olarak ufak tefek ip uçları mevcut; işinize yarayabilir.
Biz benelüx turuna katılmıştık eşimle.Uzun süreli sigortalı çalışan olmama ve diğer şartlarda da sorun olmamasına karşın belirtmiş olduğumuz seyahat sürelerinde vize alabildik sadece. -
Bu sorunuzun net cevabı maalesef yok. Eğer çok sefer giriş çıkış yapacağınızı, rezervasyonlarınızı, uçak biletlerinizi, gelirinizi, hesap hareketlerinizi güçlü şekilde ortaya koyarsanız daha uzun vize alabilirsiniz ama yine de şans (ya da bilmediğim faktörler) önemli.
Schengen alırken 15 gün almışlığımda var, 2 yıllıkta. Uzun aldığımda karşı taraftan davet yazısı almıtım. -
Hocam davet konusunda bazı kişiler farklı şekilde bilgi veriyor.Orada bir yakınınız olması sizi daha güçlü ihtimalle potansiyel mülteci yapar dolayısıyla rezervasyon şekilden başvuru yaparsanız hem vize alma ihtimali hemde süresi uzamış olur gibi bazı bilgiler okumuştum.Siz ne dersiniz bu durumla ilgili olarak?1 kez vize aldık eşimle beraber turla birlikte bu sefer bireysel olarak başvuru yapacağız.Davetiye alma imkanımızda var ama nasıl başvuru yapılması daha uygundur? -
İlk schengen ise 15 gün verirler, fazlasını beklemeyin bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN
İlk schengen ise 15 gün verirler, fazlasını beklemeyin bence
Kisiden kisiye, ulkeden ulkeye gore degisir.
Ayrica vize turune gore de.
Ben bulgaristan ve tc vatandasiyim esim sadece tc vatandasi.
Benim esim diye turistik amacli fransaya vize basvurusu yaptik. İlk defa olmasina ragmen 6 aylik vermislerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk vizemizi italyadan almıştık 2014 de ben eşim birde çocuk.6 aylık multi vize verdiler.2015 de hollandadan 1 senelik aldık.2016 da yine italyadan 2 senelik aldık.
evraklarınızda sorun yoksa sizde 3 veya 6 aylık alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklegend -- 20 Nisan 2017; 22:55:37 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X