Şimdi Ara

İlk oyumu CHP'ye vereceğim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama kararsızım.Trakyalı aileyiz tüm sülale CHP'li ama HDP'nin CHP başa geçerse çözüm sürecine onlarla devam ederiz,demesi ve Kılıçdaroğlu'nun onları mecliste görmek isteriz demesi kafamı kurcalıyor?

• Mhp ye at :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP'ye buyur kardeşim. (:

CHP olası bir iktidarında çözüm sürecini devam ettirecek gibi. AKP'nin politikalarından biraz farklı ilerleyeceğini sanıyorum. Ama sürece karşıysan elbette MHP veya başka partilere de atabilirsin. Senin oyun senin seçimin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konular hakkaten gına getirdi. Kasten mi açıyorsunuz adam mı sınıyorsunuz anlamıyorum.
    Bugün karar verdim CHP ye oy vericem
    AKP liyim ama MHP den gönlüm yana
    Eskiden CHP liydim şimdi AKP hoşuma gidiyor.

Ulan az büyüyün sınıf başkanı seçmiyorsunuz, seçimi bu kadar basitleştirmeyin aklınızı kullanın git canın neye istiyorsa ona bas.
  • CHP bu seçimde oldukça iyi vaadler sundu o yüzden bende sıcak bakıyorum.Çözüm süreci dağda askerlerin ölmesi yerine mecliste çözülmesi daha mantıklı bencede ,ayrıca Kılıçtaroğlu öcalan ile değil hdp ile muhattap olacaklarını söyledi.Akp ise direk öcalan ile muhattap oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soğuğu seven adam

Ama kararsızım.Trakyalı aileyiz tüm sülale CHP'li ama HDP'nin CHP başa geçerse çözüm sürecine onlarla devam ederiz,demesi ve Kılıçdaroğlu'nun onları mecliste görmek isteriz demesi kafamı kurcalıyor?

Trakya'nın neresinden?

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

Ama kararsızım.Trakyalı aileyiz tüm sülale CHP'li ama HDP'nin CHP başa geçerse çözüm sürecine onlarla devam ederiz,demesi ve Kılıçdaroğlu'nun onları mecliste görmek isteriz demesi kafamı kurcalıyor?

Trakya'nın neresinden?

Kırklareli Kofçaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Akşam Parti Var
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim düşüncem şöyle. Kılıçdaroğlu nabza göre şerbet vermeye çalışıyor. Yani bu kadar imtiyazdan sonra hdp veya kürt nüfusu görmezden gelinemez. Çözüm sürecine karşı biriysen bu en baştan yapılmamalıydı diye söyleyebilmeliyiz. Şu saatten sonra çözüm süreci olmasın diye bir şey hayal gibi olur.
  • Trakyalı aileyiz dedikten sonrası tamamdır kardeşim, bizde trakyalıyız göçmeniz seni de chp ye bekliyoruz, bir akp nin belediyesinin olduğu illere bak bir de chp nin belediyesinin olduğu trakya illerine bak yeterlidir. Ben Edirne ye ilk okumaya gittiğimde sabahlara kadar tek başına dolaşan kızları gördüğümde acayip şaşırmıştım, böyle bir durum başka şehirlerde olsa özellikle akp nin destek aldığı yerlerde olsa ne olacağını hepimiz biliyoruz, çok yakında çıkan haberlere bakabiliriz mesela 7 sene tecavüze seyirci kalan köye.
  • Bütün siyasetçiler oy kapmak için normalde desteklemediği şeyleri destekliyormuş gibi yapabilir. Chp başa gelirse çözülme sürecini asla bu şekilde devam ettirmez. Zaten halkı sürece karşı soğutmak çok basit iş. Akp herşeyi gizli tuttuğu için süreç bir şekilde ilerliyor ama planlarını açık etse hiçkimse süreci desteklemez.
  • CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin
    iktidar olması halinde çözüm sürecinin devam
    edeceğinin sinyalini verdi, ancak kendilerinin
    muhatap olarak sadece HDP’yi gördüklerini ifade
    etti.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28854255.asp?noMobile=true

• quote:

Trakyalısın sizi küçük gören Mhp ve Akp yerine kime vereceksin kardeşim başka? Bakış açıları belli değil mi senelerce o bölgenin insanlarına ?
  • Bende ilk oyumu CHP'ye atacağım,Atatürk'ün evlatlarıyız.

• quote:

Kılıçdaroğlu'nun onları mecliste görmek isteriz demesi

hdp meclise girerse akp tek basına iktidar olamıyor
    kiminle koalisyon kurarlar belli değil
    bana kalırsa hdp ile olacaklar
    şimdi birbirlerini yiyorlar ama bunların hepsi tiyatro oyunu..
    Kılıçdaroğluda akp nin tek basına iktidar olmaMasını istemediğinden böyle diyor
    Denize Düşen Yılana sarılır misali..

Bu arada bende Tırakyanın ötesinden Rodoplardan (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 29 Mayıs 2015; 13:28:52 >
  • Anlamıyormusunuz Chp tek başına gelebilecek kadar oy alamayacağını herkes biliyor hüloğlar hala azalmadığı için ee chp iktarda bir rol olabilmesi için mecburen hdpninde barajı geçmesi gerekiyor o yüzden kaçınılmaz olur koalisyon yoksa hangi parti tek başına iktidar olmasını istemez?
  • her kim ki bu ülkeyi seviyor çözm sürecini destekler

ya eskiden hergün şehit haberleri geliyordu 10 şehit 20 şehit birileri ölüyordu bırakında çözim süreci başarıya ulaşsın da kimse ölmesin

böyle düşüneceğinize vay efendim ülke elden gidiyor ülke bir yere gitmiyor yerinde duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zteska -- 29 Mayıs 2015; 13:45:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zteska Z kullanıcısına yanıt
    Kapılar ardında gizli saklı işler dönmeden mecliste çözülmesinden yanayım ben de.

• Akp çözüm süreci yürütüyor ama arkada neler dönüyor kimse bilmiyor.
    Chp çözüm sürecini şeffaflıkla yürütmek istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkurt02 -- 29 Mayıs 2015; 13:52:51 >
  • Trakyalı isen CHP fix zaten. Trakyalı olupta CH ye oy atmayan bir ben varım galiba.
  • Çözüm sürecine tamam ama şartları ne onları araştır onlara bak bir de. Adamlar Kürt haklarının savunulmasında falan değil ortada pkk ile işbirliği olmasından ve gizli işler çevrilmesinden şikayetçi, tam benim düşündüğüm gibi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.