Şimdi Ara

İlk orjinal parfüm için öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

20 yaşında bir kardeşiniz olarak, uzun süredir Z/Y markalardan muadil parfüm alan biriyim. Ancak artık bu durumdan gerçekten sıkılmaya başladım ve nihayet gidip orijinal, kaliteli bir parfüm almaya karar verdim.

Çok fazla araştırma yaptım ama genelde herkesin önerdiği belli başlı kalıplaşmış modellerle (Invictus, Eros gibi) karşılaştım. Artık sizden, güzel yayılımı olan, yaz aylarında üzmeyecek bir parfüm önerisi istiyorum. Maalesef gidip deneme şansım yok, bu yüzden detaylı araştırmalar yapıyorum.

Bütçem: 3.000 - 5.000 TL arası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer halen almadıysanız, hazır kış aylarına da giriyorken, le male elixir veya boss bottled elixir önerebilirim. 4 Mevsim için ise bence one million elixir gayet iş görecektir. Daha sıradışı bişeyler arıyorsanız boss bottled absolu veya daha fresh bişeyler arıyorsanız armani acqua di gio parfum öneriyorum.

Parfüm hobisine beni başlatan parfüm efsane şişe ADG Produmo idi, parfum versiyonu da benzer etkiyi yaratacaktır.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.