Şimdi Ara

İlk Önce Kardiyo mu Yoksa Ağırlık Çalışmak mı İyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisi sizce soruma bilgisi olan arkadaşlar cvp verebiir mi? . Hocanın hazırladığı programda kardiyo ilk önce , ama biyerde okudum amacınız kas ise kardiyoyu sonra yapın diyor :S:S

• agırlık antrenmanı oldugu gun: ılk 10 dakıka hafıf tempo kardıo, sonra sıkı agırlık calısması, sonra 15 dakıka orta tempo kosu (8-9 km/saat), agırlık antrenmanı olmayan gun 45 dakıka orta-yuksek tempo kardıo, bır kısmı HIIT seklınde..
  • hergün ağırlık antremanım var, ağırlık antremanı olmayan gün derken nelerden bahsettin mesela arkadaşım
  • her gun agirlik antrenmani yapmak pek uygun degil diye biliyorum, kaslarin yeniden inşa edilebilmesi dinlenme zamanlarında gerçekleşiyor cunku.
  • Kas dinlenirken gelişir.Bugun spor yattıysan yarn yapmayacaksın dinleneceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

Hangisi sizce soruma bilgisi olan arkadaşlar cvp verebiir mi? . Hocanın hazırladığı programda kardiyo ilk önce , ama biyerde okudum amacınız kas ise kardiyoyu sonra yapın diyor :S:S

Amacın kas ise önce ağırlık çalışır kardiyoyu sona bırakırsın, yok zayıflayacaksan önce kardiyo sonra ağırlıkdır.Ama kardiyo ve ağırlık bi arada biraz zor 3 gün ağırlık 2 gün cardiyoyu ayrı ayrı yaparsan daha rahat olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gKhaN006

Kas dinlenirken gelişir.Bugun spor yattıysan yarn yapmayacaksın dinleneceksin.

hergün derken her antreman günü demek istedim.. yoksa 1 gün arayla çalışıyorum... evt amacım kas yapmak arkadasın dediği gibi ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tum body mı calısıyorsun, yoksa splıt mı? Mesela squat gırdıgın gun kosmak pek yararlı olmaz hedefın acısından. Ama gogus calıstıgın gun 15 dakıka kosman verımı azaltmaz, ve kas kaybına yol acmaz dıye dusunuyorum. Sureyı uzatmamak sart ama.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orta sahada uzun pas -- 3 Mayıs 2011; 11:13:09 >
  • tüm body calısıyorum..
  • tüm body ve her gün, artı kardiyo..daha kötüsü olamaz. hocanın verdigi program boyleyse cok kötü gercekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdasi

tüm body ve her gün, artı kardiyo..daha kötüsü olamaz. hocanın verdigi program boyleyse cok kötü gercekten.

Kardiyo derken sadece ip atlama ama, oda maksimum 5 dakika ....
  • sakın öyle bi hata yapayım deme ne ağırlık çalışmasından verim alırsın nede yaptığın kardio dan
    kardio nun zamanı belli sabah ve antreman sonrası
  • gelen cevaplardan anladığım önce ağırlık sonra kardio doğru mudur? (ısınma için yapılan kardio'yu saymıyorum)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.