Şimdi Ara

İlk Okuldaki Hocamın Evrim Teorisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha ilk okul 4 e gidiyorum sinif ogretmenim oyle.bir.seyler.anlatiyor tam hatirlamiyorum demezmi insanlar maymundan geldi tabi ben daha kucugum masumca camide ogrendigim kadariyla fikir.yuruterek hocam ilk insan HZ.Adem si peygamberler maymun degil di ya diyince aldigim cevabı o zaman kabullensemde şuan aklıma gelince hocama küfürler yagdirdim cevabi ise "önce peygamberler geldi (insan olarak ) peygamberler ölünce insanlar maymunlaştı sonra bir daha insan oldu"
    dini.boyutu veya evrim teorisini gectim bu kadar sacmalamak icin cabaladimi hoca acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence giderek maymunlaşıyoruz.

• Evrimin doğruluk payı olsa da seneler boyunca neden yalandan kurmacaları insanlara evrim diye yutturmaya çalıştılar acaba

• Hocandan küçükken daha akıllıymışsın.

• evrim teorisi vardır yaratan o kadar basit yaratmış olamaz bizleri hop diye dünyaya göndermek gibi bu çok kolay bi fikirdir fakat bunun araştırılacak öğrenilecek bir tarafı yoktur , dünyaya araştırmak için geldiğimizi düşünürsek evrim teorisi o kadar basit değildir herkes anlayamaz anlamayanlarda sizin gibi basit yorumlara kaçarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: black1211

evrim teorisi vardır yaratan o kadar basit yaratmış olamaz bizleri hop diye dünyaya göndermek gibi bu çok kolay bi fikirdir fakat bunun araştırılacak öğrenilecek bir tarafı yoktur , dünyaya araştırmak için geldiğimizi düşünürsek evrim teorisi o kadar basit değildir herkes anlayamaz anlamayanlarda sizin gibi basit yorumlara kaçarlar

konuyu bir daha oku lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Botres Tr

Daha ilk okul 4 e gidiyorum sinif ogretmenim oyle.bir.seyler.anlatiyor tam hatirlamiyorum demezmi insanlar maymundan geldi tabi ben daha kucugum masumca camide ogrendigim kadariyla fikir.yuruterek hocam ilk insan HZ.Adem si peygamberler maymun degil di ya diyince aldigim cevabı o zaman kabullensemde şuan aklıma gelince hocama küfürler yagdirdim cevabi ise "önce peygamberler geldi (insan olarak ) peygamberler ölünce insanlar maymunlaştı sonra bir daha insan oldu"
    dini.boyutu veya evrim teorisini gectim bu kadar sacmalamak icin cabaladimi hoca acaba

OKUMAYIN EVRİMİ VE İSLAMI HARMANLAYAN HOCA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tarçın'ın arkadaşları gülçin nurçin ve yalçını
    ister misin tanımayı kakule'yi tarçın'ı
    elmır onlara gelince çocuklar sevinince
    tarçın sana gülümser ne bilmek istersin der

bir tohum filizlenir serpilir çiçek açar
    sırlar açığa çıkar ve meraklanır çocuklar (x2)

çın çın çın çın çın çık ortaya tarçın
  • Evrimi inkar edemeyeceğini bilen dindarın hazin sonu.

• hoca harika bi teori üretmiş ben bayıldım annem babam ve 1-2 akraba hariç bütün insanlar maymundan gelmiştir hele sevmediğim insanlar şempanzeden orangutandan gelmiştir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.