|
Merhabalar Ehliyetimi Mayıs ayının ilk haftası aldım 45. yaşındayım yaklaşık 25 yıldır araç kullanıyorum ama artık 2 tekere geçmek istiyorum trafikte her gün stres içerisinde yolculuk yapmaktan bıktım ve arada deşarj olmak için doğaya kaçmak ve ormanda, patikalarda, dağlarda, göl kenarlarında ve bilmediğim yeni yerler keşfetmek için beni yolda bırakmayacak bakımlarını servislerde yaptırabileceğim ve karşımda muhatap bulabileceğim, parça sıkıntısı çekmeyeceğim bir motor arıyorum. Bütçem maksimum 400 bin.( şuan elimde 200 nakit var kalanı kredi kartına taksit veya kredi şeklinde olacak) sıfır mı almalıyım ikinci el temiz mi karar veremedim. Honda Crf 250 rally hoşuma gitti ama sıfırı ülkemize gelmiyor maalesef ikinci elleri 300 bin.KTM 390 advanture Bütçemi biraz aşıyor. Cf moto 450 mt tipi çok hoşuma gidiyor ama servis sıkıntıları şikayetler korkutuyor. Hero xpulse 200 ve Himalayan 450 Hintli pakistan ile Şavaştan dolayı Türkye ye Ambargo uygulayabilirler Parça tedarikin de sıkıntı olabilir. Kararsız kaldım beklemedeyim ilk motorum için sabırsızlanıyorum ama sanırım sene sonunu beklemek zorunda kalacağım yeni kampanyalar için. Sizce ne yapmalıyım ? Teşekkürler |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt