Şimdi Ara

İlk Modifiye Çalışmam içerde>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasa Modifiye-Modifiyeli Kasa-Pc Modifiye
    İmzamda belirttiğim sistem bu arkadaşlar iyi ve kötü yorumlarınızı , sorularınızı ,merak ettiklerinizi, önerilerinizi bekliyorum (biraz imkansızlıklar içinde oldu ama :)

Soğutucuyu forumdan hiickimse nickli koray abiden aldım gayet güzel parça bu arada

Not: Bu kasa her türlü yoruma açıktır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaratık00 -- 9 Aralık 2010; 18:36:40 >

• umarım söyleyeceklerimi yanlış anlayıp alınmazsın.burda modifiye olarak pek fazla şeyden söz edemeyiz.modifiye olarak sadece psu ya sticker yapışırmışsın birde psu kablolarına bantla kablo sarma yapmışsın.
    psu çok kötü görünüyor.alt kısmına sanırım yine yeşil banttan yapıştırmışsın oda düzgün olmadığından pek hoş durmuyor
    kalboda bant la toplama yapılmaması gerektiğini düşünenlerdenim.neden dersen o bantlar ısındığında o yapışkanlar yavaş yavaş akıp bantın altından bant yüzeyine doğru çıkacak.ve ü yapışkanlara toz namına ne varsa yapışacak ve hiç hoş olmayan görüntülere sebep olacak.inan bana kablo yerine bahçe hortumu, ayakkabı bağcığı tarzında bişeyler kullansan daha iyi olurdu.ayrıca zaten kasanın içi dar o kabloları biraz saklamayı dene.artı madem heveslendin ciddi ciddi otur şuna düzgün bişeyler yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 6 Aralık 2010; 17:44:44 >

• Yorumun ve fikirlerin için teşekkür ediyorum evet bantlar dediğin gibi olacak onuda biliyorum ama sonradan aklıma geldi ama uğraşamadım tavsiyelerini dikkate alıcam.
  • Yan kapagı kesip plexi takmalısını kasanın duruşu değişecek emin ol..
  • Cpu Fanı vakti zamanında normal sistem fanımıydı ? Değişik bişi gibi geldide
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsozmen

Cpu Fanı vakti zamanında normal sistem fanımıydı ? Değişik bişi gibi geldide

Şuanki soğutucu thermalright xp 120 fan ise xılence 12 cm ledli fan bundan önce intelin stok fanı vardı üstünde soğutucu fansız olarak satılıyor üstüne herhangi bir 12 cmlik fan takılabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaratık00 -- 6 Aralık 2010; 23:24:01 >
  • fan ışığı dışında ışık yok neon falan ekle bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Modifiye Edilecek Araba
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Stickerlar bozmuş sanki biraz
  • ışıklandırma yok kablolar kötü görünüor neon la güzel bi şekil yapa bilirsin bence
  • kasanın iç kısmı siyaha boyaman iyi olacaktır artı power supply de siyaha boya derim içerdeki ide kablo hoş durmuyor, anakartın destekliyor mümkünse sata kablo kullanmanı tavsiye ederim içerde daha hoş bir görüntü elde edersin. ayrıca nalburlarda elektrikçide vs.. ucuza bulabileceğin ince kelepçelerle kablolarını toparlayabilirsin. işlemcideki ve ön tarafdaki fan mavi led, arkadaki 80 lik 2 fanıda mavi led yaparsan buda ii duracaktır.
  • Çok güzel olmuş devamını bekliyorum takipteyim
    Bakma sen yorumlara en güzel olan senin beğendiğindir
  • arkadaşım aynı kasa bende var bende yan kapağı kesip pleksi takıcam ve 20 cmlik fan takıcam birde bir sorum olacak kasanın önüne bir fan koymuşsun onu nasıl hallettin yardımcı olursan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GnCFb123

arkadaşım aynı kasa bende var bende yan kapağı kesip pleksi takıcam ve 20 cmlik fan takıcam birde bir sorum olacak kasanın önüne bir fan koymuşsun onu nasıl hallettin yardımcı olursan sevinirim.

İlk başta fanın ölçülerini aldım kurşun kalemle kasanın önune çizdim sonra düz tornavidanın başını ısıta ısıta deldim vida yerlerinide tornavida yöntemiyle açtım :)
  • teşekkürler
  • kesemedim öyle ya kescek daha pratik bir alet yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GnCFb123

kesemedim öyle ya kescek daha pratik bir alet yokmu

Kardeş dremellede kesebilirsin çin malı dremeller 30-40 lira araştırırsan bulursun ama masrafsız bişeyler yapmak istersen benim gibi :) biraz uğraştırır.
  • kasa mod kasa modifiye
    quote:

Orijinalden alıntı: Yaratık00

İmzamda belirttiğim sistem bu arkadaşlar iyi ve kötü yorumlarınızı , sorularınızı ,merak ettiklerinizi, önerilerinizi bekliyorum (biraz imkansızlıklar içinde oldu ama :)

Soğutucuyu forumdan hiickimse nickli koray abiden aldım gayet güzel parça bu arada

Not: Bu kasa her türlü yoruma açıktır :)

• en iyisi reklamcıda kestirmek :D
  • arkadaşlar konulara giremiyorum önüme beyaz ekran çıkıo sizdede oluyormu sadece cevaplanan mesajlarımdan msj attıgım başlıklara giriorum
  • Soğutma İdare eder olmuş ama o yeşil renkli bantla bantlanan kablolar hiç hoş durmuyo.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.