Şimdi Ara

ilk mezun yılım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2020 de sınava ilk defa girdim dersane+okul gidiyordum (pek verimli geçtiğini düşünmsemde dersaneye gittim) pandemi dönemindede çok iyi çalıştım diyemem ve çok iyi hazırlanamadığım için birkere daha denemek istedim mezun yılımda dersaneye gitsemmi gitmesemmi diye düşünüyorum gitmessemde özel ders almayı ve kutuphaneyi dusuneceğim cünkü evde çalışma ortamım yok bir dersaneyle konustumhafta içi 5 gün sabah 8 aksam 8 (saat 4 ten sonra soru çözümü etüt) bu dersane başarılarını yayınlamıs ve verdiği eğitim saatine göre çokta iyi derece elde edememis bence sadece 7 tane tıp çıkarmıs ve bu tıpların 4 tanesi zaten cağaloğlu çapa fenden mezun olan insanlar çok kararsız kaldım ne yapacağımı bilmiyorum help me :)bu arada sıralamam 180k(dediğim gibi çalıştım ama çok çalışmadım) 30 k gibi bir sıralama istiyorum sizce ne yapmalıyım 12 saat bana yoğun geliyor

• 12 saat ders çalışman için yavaş yavaş arttırman lazım önce bir oturup 4 saat 5 saatle başla bakalım bünyen alışssın eylülü sakın geçirme sonu çok kötü biter ben geçen sene aralıkta başlamaya çalıştım sonradan olmıyacağını farkedince saldım benimde bu sene ilk mezun yılım
  • dersane haftaya açılıyor suan zaten çalışıyorumdur gunde 5 saat de dersane faydalımı yararlımı olur çok kararsızım ya özel ders mi dersanemi gidip geliyorum 12 saat dersane çok uzun geliyor eve gelince çalışmaya vaktım olmazkı hafta içi bir tek haftasonu çalışabileceğim
  • Hocam dershane bu sene biraz sıkıntılı siz bence pek dershaneyi düşünmeyin. Ne olacağı belli değil dershane hakkında.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gunde 6 saat verimli ve doğru çalışırsan 30k rahatlıkla yaparsın ben daha az çalışmayla 125den 36ya geldim 12 saat aşırı gereksiz
  • ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt
    sayısalmıydın şuan bana 100 k ya çekeceksin diyen o kdr kişi varki ailemde dahil moral bozuyorlar :( tercih yapmamı çok istediler ama yapmadım
  • Hiç deneme çözmeden ve az paragraf çözerek 270k’den 80’e çektim Türkçem 26-13 gelmesine rağmen. Bırak konuşsunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezun senesi dershane
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sayısaldım bu sene çok şey öğreneceksin bunlardan birisi de moral bozan insanları umursamamak sen çalışmana bak hocam istersen 7 saat çalış haftada 1 gün mola ver buda mantıklı
  • Meto343 kullanıcısına yanıt
    sayısalmısın
    hocam gerçekten mezun psikolojisi apayrı bir şey sene sonunda pişman olmamak için en doğru kararı vermeye çalışıyorsun ve bu süreçte yorucu oluyor
  • zor tabi hocam hayatta bir şeyler elde etmek istiyorsan elindeki belli şeylerden feragat etmen gerekiyor
  • Evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam eğitim danışmanlığı diye geçiyor herhalde kurum istediğin dersten özel ders veriyor bide orda çalışma ortamı verip seni takip ediyor kamerayla falan inanırmısın istanbulda 1 tane böyle adam akıllı yer bulamadım dersanede surunucem
  • Meto343 kullanıcısına yanıt
    helal hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.