Şimdi Ara

İlk mesajı hep ben atıyorum normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kız var kuzenimin arkadaşı o bana şey yaptı oda kabul etti kız konuşmayı 2-3 gündür konuşuyoruz ama ilk mesajı hep ben atıyorum hiç o yazmadı. Konuşurken gayet samimi güzel v uzun süreli konuşuyoruz ama ilk mesajı bir türlü o atmıyor bu normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• İşsizsin
    Edit: konuyu okumadan yazmışım ben dhden bahsediyorsun sandım kusura bakma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 28 Kasım 2017; 21:6:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up

• Ayıp olmasın diye konuşuyor. Senin mesajını görünce "offf ne diyor bu yine ya" diye söyleniyor

• Muhafız. kullanıcısına yanıt
    katılıyorum bence bırak biraz yazma onun sana mesaj atmasını bekle belki istemiyor sen atıyorsun diye konuşuyor
  • Benim bi arkadaş var, kız. Hep ilk mesajları o atar mesela. Ama ben cevap veririm konu öylece kalır. Odun biraz. (Sadece arkadaş, ama yine de tuhaf.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk mesaj yaz gönder.. o düşünsün

• Bir kız arkadaşım vardı, 3 ay boyunca her gün konuştuk ve ilk mesajları neredeyse hep ben atardım, şimdi 6 aylık sevgiliyiz.

• normal değil. sabır oyunu istiyor.bu oyunu oynayan kız ömür törpüsüdür hep bu oyunu karşına çıkarır.

sana tavsiye kızla konuş.neden hep ben ilk mesajı atıyorum de.büyük ihtimal bikaö hafta düzelir gibi yapıp eski duruma dönecektir.o durumda bırakmalısın.dönerse senindir dönmezse zaten senin hiç olmamıştır. sana ders veriyor,hizaya getiriyor,aynı anda başkasıyla da konuşuyor olabilir.erkek meraklısı değilim herkese mesaj yazmıyorum demeye de çalışıyo olabilir bu nedenle dediğim gibi konuş eğer hala aynı olursa kesinlikle sil kızı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.