Şimdi Ara

İlk Makine: Fujifilm XS-10 + XC 15-45 mi XF 18-55 mi? [ X-S10 + XC 15-45 ALINDI ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum geçen hafta
  • Cevaplayan Üyeler 8
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 20
  • Ortalama Mesaj Aralığı 8 gün 16 saat 26 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 10
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • SoğukNefes (20 mesaj) goldweb (8 mesaj) 16Kırmızı (7 mesaj) ytkn (6 mesaj) Glorfindel1907 (2 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (19 mesaj) Mobil (9 mesaj) Uygulama (1 mesaj) (18 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Giriş

Hocam hayırlı olsun, çok sevindim :) Nice 100k shutterlara diyelim o zaman :) İlk kareleriniz, gözünüzdeki cevheri gösteriyor bence. Sizi şöyle alalım https://forum.donanimhaber.com/fujifilm-x-s10-ana-konu--152451808

• SoğukNefes kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim... Tabi ki memnun olurum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzun dönem sonrası yorumlarınız nedir merak ettim hocam, Yeni fotoğraflar varmı deneyimin nedir?

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok memnunum, makineyi gerçekten çok seviyorum. Fuji'nin diğer gövdelerini deneme şansım da oldu. Bu makineyi başka bir APS-C sensörlü gövdeye değişmem diyebilirim. Hem imaj kalitesi, hem ergonomisi, gerçekten çok hoş. Instagram'da @opticalhacker hesabından fotoğraflarıma bakabilirsiniz hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ekledim kardeşim, Güzel fotoğraflar tebrik ederim zamanla daha iyileride gelir eminim.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Eyvallah dostum, teşekkür ederim. Öğrenme bitmeyen bir süreç, inşallah daha iyisi olur her zaman.

Flickr da var mısınız? Bende instagram yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 21 Mart 2023; 8:30:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.