Şimdi Ara

ilk kredi kartım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Universite öğrencisiyim. Millete bakıyorum öğrenci ama bir suru k kartları var.bende hiç yok ama eşya alırken taksit iyi oluyor Bir tane alıcağım az olsun öz olsun az limitli istemiyorum 1000 Tl çok iyi . Bir tane olacağından 1000 Tl 😁 hangi banka???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5oo TL limit verirler...

1ooo TL ye şartlanıp,umsuruk olmayın.....

Aşağıda açılmış topik var ....Ordan seçin bankanızı....

• aman hocam ilk kredi kartınızsa şunu sakın unutmayın:
    "kredi kartı bir ödeme aracıdır, borçlanma aracı değildir."

kredi kartınızın ekstresi gelince lütfen tüm borcu ödeyin, sakın "ödenmesi gereken minimum rakam"ı ödemeyin, "borcun tamamı" yazan rakamı ödeyin. sırf bu yüzden batan arkadaşlar gördüm, aman dikkat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: general-net

aman hocam ilk kredi kartınızsa şunu sakın unutmayın:
    "kredi kartı bir ödeme aracıdır, borçlanma aracı değildir."

kredi kartınızın ekstresi gelince lütfen tüm borcu ödeyin, sakın "ödenmesi gereken minimum rakam"ı ödemeyin, "borcun tamamı" yazan rakamı ödeyin. sırf bu yüzden batan arkadaşlar gördüm, aman dikkat.

Ben öğrenci evi için alınacak bazı küçük şeyler için TAKSİT amaçlı.yazdıklarınızı kesinlikle unutmam.cebimde para varsa harcarım.saol yorumun için

• Okeydir hocam, Allah güle güle kullanmak nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil.Blade

Universite öğrencisiyim. Millete bakıyorum öğrenci ama bir suru k kartları var.bende hiç yok ama eşya alırken taksit iyi oluyor Bir tane alıcağım az olsun öz olsun az limitli istemiyorum 1000 Tl çok iyi . Bir tane olacağından 1000 Tl 😁 hangi banka???

İş Bankası İŞTE ÜNİVERSİTELİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

quote:

Orijinalden alıntı: Evil.Blade

Universite öğrencisiyim. Millete bakıyorum öğrenci ama bir suru k kartları var.bende hiç yok ama eşya alırken taksit iyi oluyor Bir tane alıcağım az olsun öz olsun az limitli istemiyorum 1000 Tl çok iyi . Bir tane olacağından 1000 Tl 😁 hangi banka???

İş Bankası İŞTE ÜNİVERSİTELİ.

Teşekkürler bugün başvuru yapacağım , bir çok kişi işte universteliyi gösteriyor. Cardfinans Go da var söylenenler içinde😊

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı ve Nakit yok.
    11 yıl önce açıldı
    kredi kartı ekstrem kesilmedi????
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.