Bildirim
İLK KEZ SORUYORUM SIRALAMA TAHMİNİ!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tahminim 5k civarı olur. _____________________________ -
İnşallah hocam teşekkür ederim..:) _____________________________ -
Bence de 5-7k arası gelir .fen iyiymis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Teşekkür ederim normalde mat iyi yapardım ama lys de tam tersi oldu :) _____________________________ -
gerçekten o fizik netini yaptıysan ilk 3k dasın, mf3 sıralamada belirleyici olacak olan fizik olacak _____________________________ -
beklentim o yönde kaldırma kuvveti ve evrenin yaşı yanlış şimdilik :) ben 4 bekliyorum.. _____________________________ -
Benim de oyleydi mat geo fule yakin yapardim da iste kısmet :) sıralamamız ve netlerimiz yakın dostum.senin biyo iyi gibi benden
quote:
Orijinalden alıntı: zako42
beklentim o yönde kaldırma kuvveti ve evrenin yaşı yanlış şimdilik :) ben 4 bekliyorum..
evrenin yaşı sorusunda doğru cevap neydi_____________________________ -
ben 12,5 yaptım ama 8 olcak galiba :( _____________________________ -
aynen ya ama iyi oldu tıp tercih edeceğim için fenin iyi olması sevindirici
_____________________________ -
ben de 8 yaptıydım yanlış diye yazdıydım onu kesin mi 8 olduğu. senin fizik iyi herhalde düdüklü tencere sorusunun cevabı ne _____________________________ -
Yani 8 daha mantıklı geldi bana..Düdüklü tencere kaynama noktası ile ilgili olan cevap :) _____________________________ -
quote:
aynen ya ama iyi oldu tıp tercih edeceğim için fenin iyi olması sevindirici
hayirlisi olur insallah hepimiz için.ayrica o evren yasi sorun dogru olabilir bence.8 olsaydi küsüratıyla birlikte verirlerdi diye düşünüyorum.
Her nedense ösym ye güvenmek gelmiyor içimden ama yanlış da olsa sorun değil tercih edeceğim tıp 9 k dan alıyor sıralamamı korumam yeterli benim için :) _____________________________ -
anladım.hangi şehir olduğunu merak ettim.sorsam?
3k
quote:
Yani 8 daha mantıklı geldi bana..Düdüklü tencere kaynama noktası ile ilgili olan cevap :)
düdüklü tencere sorusunun mantığını anlamadım bi türlü, ağzı kapalı olduğu için buharıyla demlene demlene pişer dedim pilav gibi hala o fikirdeyim :)_____________________________ -
Konya da yaşıyorum.Selçuk üniversitesi Tıp fakültesi tek tercih yazacağım ailemden uzaklaşamam
_____________________________ -
Ben de sınav anında düşünmedim değil ama kaynama noktası daha mantıklı ya da ösym bu mantık üzerinden gidecektir diye düşünüyorum ama senin cevabının çıkma ihtimali de yok değil :) _____________________________
Benzer içerikler
- dus kazanınca ne oluyor
- su dalgalarında genlik neye bağlıdır
- eczacılık okumak zor mu
- eczacılıktan tıpa geçiş var mı
- 2008 öncesi lise diploması sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı