Şimdi Ara

İlk Kez Kitap Fuarına Gidicem Yardım Eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar bugün baya bir heyecanlıyım. Çok sık takip edip hayranlık duyduğum biri, cumartesi ve pazar günü şehrimde ki kitap fuarına geliyor haberini gördüm. Ben kitap okuyan biri olmadığımdan ne adam akıllı kitaplar hakkında bilgim var ne fuar hakkında bilgim var ben şimdi kitap imzalatıcam ya, mesela illa kitabımı imzalıcak yazarın kitabını mı götürmem gerekiyo ? (Büyük ihtimalle öyledir zaten.) Ve kitabı orada yazardan mı almam gerekiyor yoksa herhangi bir yerden alıp götürdüğümde imzalatabilir miyim ? Ben fotoğrafta çekinmek istiyorum ama ne diyebilirim ki fotoğraf çekinebilir miyiz falan mı ? Bir de nasıl hitap edicem tam bilemiyorum yazarın adı Osman Pamukoğlu tanıyanlarınız vardır ben şimdi ona nasıl hitap ederim ki adam komutanlığını yapmış biri ve şuanda da siyasetçi, paşam falan desem nasıl olur ? Arkadaşlar bu konularda bana acil yardım ederseniz çok sevinirim esen kalın.

• Ben yakın zamanda Ankara Tunalı'da Orhan Pamuk'a gitmiştim.
    Doğal olarak yazarın kendi kitabını imzalatıyorsunuz. eski kitabını da getiren vardı yeni alan da. 6-7 kitap getiren vardı hepsini imzaladı. çok kalabalık olmasına rağmen fotoğraf çekildik. zaten herkes fotoğraf çekiliyor. sormana gerek bile kalmaz :-) Askerlere komutanım demek her zaman hoşlarına gider. rahat ol istediğin şekilde hitap edebilirsin :-)
  • E doğal olarak yazarın kitaplarını imzalatıyorsunuz.

Bu ne özgüvensizlik hocam ? Kendinize güvenin biraz en nihayetinde o da bir insan.
  • Kitap imzalatmaya karşıyım hocam o ne öyle fanboy gibi
  • Arkadaşlar hepinize yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim, fakat zaten gidemedim. İnşallah seneye tekrar gelirde, gitme şansım olur neyse herkese iyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.