Şimdi Ara

İlk Kez Amd Sistem Alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimdeki sistemi toplamak istiyorum zaten sınırdayım belki 11-11 de biseyler olur diye itopya ve n11 den alıcaklarım icin hafta sonunu bekliyorum ,sizce bileşenler uyumlumu, sorun çıkarmı, w10 AHCI kurup biraz render (adobe premier belki photosop) ve internet icin kullanıcağım
    Kasa sıkıntı çıkarırmı biri almış hepsi buradadan kasada bazı yerler yamuk çıkmış iade etmiş,sizce alınırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 7 Kasım 2019; 16:41:1 >

• kardeş ekran kartını yanlışlıkla mı seçtin ? yoksa gerçekten 1030 mu almak istiyorsun merakımdan soruyorum
  • XMATADOR kullanıcısına yanıt
    oyun oynanmıyacak bu sistem ile, sonuçta ekran çıkışı düzgün olsun ve işlemciyi yormasın gerisi boş benim için
  • 1) VS Serisi PSU tercih etmeyin, kaliteli degiller, cok sorun yasayan var. O fiyata High Power veya FSP'nin 500w bronze sertifikali urunlerini alabilirsiniz, daha iyidir.

2) Anakarta BIOS Update yapmaniz gerktigini unutmayin. Yerinizde olsam MSI B450A-Pro MAX alirdim, direkt 3000 ready geliyor.

3) GT 1030 sadece goruntu verme uzerine kurulu bir kart, oyun performansi vs kesinlikle parasinin ederinde degil. indirimle 700-750 liraya Rx570 ITX modelini alabilirsiniz, kesinlikle onu degerlendirin. Ucurum fark var arada. Oyun oynamiyorum deseniz bile yine de GT 1030 almayin, en kotu 2. el GTX 750ti falan alirsiniz yari fiyatina.
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Sagol dostum ana kartı dediğin gibi değiştirdim ayrıca high power 500 85+ olarakda güç kaynağı yaptım ama maalesef ekran kartı aynı iyi bişey bulamadım, MSI VGA GeForce GT 1030 AERO ITX 2G OC Overclock lu yapabildim zira fiyatlar beni çok zorluyor...
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2. el bolumunde biraz gezinin cok daha uygun fiyatli/performansli modeller bulabilirsiniz. Ornek olarak;

https://forum.donanimhaber.com/uygun-fiyat-asus-arez-rx-550-2gb-640shader-40tmu--140696182

Kredi karti ile alacaksaniz satici ile konusun gittigidiyor komisyonunu odemeyi kabul ederseniz oradan yapabilirsiniz alisverisi. %10 ek maliyeti oluyor, kargo biraz daha ucuz oluyor ek olarak. 500 lira altina rahatca GTX 1050, Rx 550, GTX 760, 750 ti vs tonla model var.

750ti bile bi miktar daha iyi GT 1030 dan oyle dusunun.
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    yenisinden çok az farklı bu kartda, ikinci el olarak almaya değmez sanırım, baktımlarımda 700 tl civarı ben 500 civarı vermek istiyorum sanırım sıfıra öyle bir kart yok gibi https://www.itopya.com/asus-arez-phoenix-radeon-rx-550-2gb-gddr5-128-bit-ekran-karti/ bir bu var bana uygun 1030 dan az biraz iyi gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 7 Kasım 2019; 22:15:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk defa sistem toplama
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir du karta en son 2018/06/07 tarihinde güncelleme çıkmış, 1030 sürücüsü daha güncel amd li kartlar ne sıklıkda güncelleme alırlar yada artık çıkmazmı ? ben 5-6 sen bu kartı kullanmak isterim
  • aschil kullanıcısına yanıt
    fiyatda çok olmasa ,elimdeki bütçe çok sınırlı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Bu mesaj silindi.
    varmı 550-600 tl ikinci el temiz peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Bu mesaj silindi.
    sağol bakıcam
  • Ne alırsanız alın kendi bütçenizde sıfır ve garanti dahilinde alın. Yeni herzaman yenidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.