Şimdi Ara

İlk Kadavra Gördüğünüzde (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
1
Favori
5.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kadavra değilde , hani böyle bi yeri kestiğinde sıcak kan olur aynı zamanda kokar ya o çok fena bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imm hilmi bunu sevmedi -- 13 Ağustos 2020; 21:53:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çook kötü kokuyordu ağzımı burnumu kapattım gözlerim yaşardı, bir de ölüye saygı vs düğmenizi ilikleyin dedi bazıları onla uğraştım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yukarı
  • Hiçbir şey hissetmedim. Sadece çok yaklaşınca gözüm yaşarıyordu ve kokusu keskindi. Maketmiş gibi geliyor aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: agnodice

Hiçbir şey hissetmedim. Sadece çok yaklaşınca gözüm yaşarıyordu ve kokusu keskindi. Maketmiş gibi geliyor aslında
    uzun süre nasıl çalışılıyor peki hocam üstünde?Adam bayılır kokudan hele bir de yaz günüyse of
  • Be4die kullanıcısına yanıt
    bir müddet sonra kokusu rahatsız etmemeye başlıyor. Çok hassas olanlar maske takıyorlardı bizde. Tek tavsiyem çok yaklaşıp uzun süre bakmayın :d

• Konuyu okurken bile fenalık geldi bana tıp okuyanları takdir ediyorum cidden

• quote:

Orijinalden alıntı: agnodice

bir müddet sonra kokusu rahatsız etmemeye başlıyor. Çok hassas olanlar maske takıyorlardı bizde. Tek tavsiyem çok yaklaşıp uzun süre bakmayın :d
    Ben böyle şeylere normalde hiç takılmam bir kere ameliyat izlemiştik sınıfta sınıfın yarısı pert diğer yarısı gizli pert olmuştu bende tık yoktu ama niye aklıma takıldı şimdi anlamadım.Neyse 1 ekimde açılsa da kendim deneyimlesem
  • quote:

Orijinalden alıntı: suker2021

Konuyu okurken bile fenalık geldi bana tıp okuyanları takdir ediyorum cidden
    Ama TıPçılaR fazla kazanıyor moruk
  • Be4die kullanıcısına yanıt
    İnan ki üzerine bu kadar düşünmeye değecek bir şey değil. Büyük ihtimalle hiçbir şey hissetmeyeceksin

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Ben fotoya baktigimda kusacak gibi hissediyorum cunku psikolojik olarak bekletilmis kan kokusu hissediyorum

• Anladık hepiniz tıpçısınız.
  • ilk zamanda ben de şimdiki gibi değildim

ama insan o organın yapının her şeyini gördükten sonra daha ilgiyle bakmaya başlıyor
    Hocam kokular nasil peki

• alışıyor
    Cok mu kotu vet yazacagim da pek alakam yok gibi ben insan vucudu daha cok ilgimi çekiyor benim

• Hep merak etmişimdir. Kadavrayla iş bitince o kadavraya ne oluyor? Soğuk hava deposu gibi bir yere mi kaldırıyorlar?
  • Hatırlamıyorum bile o kadar da önemli bir an değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Hep merak etmişimdir. Kadavrayla iş bitince o kadavraya ne oluyor? Soğuk hava deposu gibi bir yere mi kaldırıyorlar?
    bak bunu ben de merak ettim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Hep merak etmişimdir. Kadavrayla iş bitince o kadavraya ne oluyor? Soğuk hava deposu gibi bir yere mi kaldırıyorlar?
    Onlar açıkta kalmıyor, formaldehit dolu tanklar içinde yüzüyorlar, dersten önce görevli onları çıkarıyor, masalara diziyor, dersten sonra tekrar formaldehit içine.

Formaldehit çürümeyi engelliyor. Her dışarı çıkarıldğında bir miktar deforme oluyorlar tabii. Eski kadavra siyahlaşmış kurumuş gibi olurken yenisi çok daha canlı gibi oluyor,
    Yeni açılan kadavra vardı bu yıl, baya diri ve canlıydı bütün kasları

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.