Şimdi Ara

İlk Kadavra Gördüğünüzde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
5.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FireSwords

Bizi lisede götürmüşlerdi tip fakültesinin birine kasavra göstermişlerdi. Pişmiş et gibi duruyor baya.

Kadavra cidden insan gibi durmuyor o kadar korkunc değil. Ilk gören çoğu kisi pismis ete benzetiyor.

Edit: Canim çekerdim derken tabii ki kadavra yemek istemezdim görüntüsü baya pismis et gibiydi canım et yemeği çekmişti. Kadavra o kadar insana benzeyen bir sey degil bekleyince pismis et kadar kahverengi oluyor onu demek istemiştim.
    Hocam pişmiş et ne o nasıl bir tabir bir de canım çeker yazmışsınız korkuyorum forumdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ilk gördüğüm kadavra ağaca benziyordu, hiç ölmüş insan hissiyatı uyandırmadı. Görüntüsü rahatsız etmedi ama kokusu rahatsız etti. Formaldehit döküyorlar bozulmasın diye ama ne koku ne koku
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

Benim ilk gördüğüm kadavra ağaca benziyordu, hiç ölmüş insan hissiyatı uyandırmadı. Görüntüsü rahatsız etmedi ama kokusu rahatsız etti. Formaldehit döküyorlar bozulmasın diye ama ne koku ne koku
    neye benziyor hocam kokusu
  • Ege tipin kadavra videoalrı vardı youtube da ,çok merak ediyosan bakabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Dişte kadavra var mı hocam? Yoksa Çapaya mı özel

• bizde bir kadavranın pala bıyığı vardı sanki her gün taranmış gibiydi o komiğime gitmişti.

başka bir kadavra da çok çok yeniydi sanki canlı bir insanı yatırıp boğazını açmışlar da inceliyormuş gibi hissetmiştim.

sonra iki kadavra daha gördüm ama onlar kahverengi olmuş çok bir his oluşturmuyordu.

bunlar ilk gördüğüm kadavralardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khann10 -- 13 Ağustos 2020; 14:42:32 >
  • Be4die kullanıcısına yanıt
    Düşündük tabiki de alışıyorsun yani çok abartılacak bir şeyi yok onu çokta üni tercihi sırasında kafanı yormana gerek yok

• öğk

• FireSwords kullanıcısına yanıt
    Ne biçim insansınız aw nasıl canım çekti diyebiliyorsun

• hocam kadavrada bi şey yok yaz görsellere bak. bizim doktor adayı arkadaş bi otopsi videosu gösterdi hepsini izlesem kusardım galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Summer Wine

Ne biçim insansınız aw nasıl canım çekti diyebiliyorsun
    Pişmiş et gibi duruyordu tabii ki yemek istemedim görüntüsü yemeği hatırlattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireSwords -- 13 Ağustos 2020; 15:38:4 >
  • Anatomi ve topografik anatomi derslerinde kadavra görüyorsunuz. Yani fakültenin kadavrası varsa.

Bir okulun kadavrası varsa tıp fakültesi de diş hekimliği fakültesi de kadavra görüyor.

• Be4die kullanıcısına yanıt
    Keskin bir tentürdiyot kokusu gibi maskesiz ve kadavra masasına yakınsan rahatsız ediyor baya.

• quote:

Orijinalden alıntı: almanyalidoktor

hocam kadavrada bi şey yok yaz görsellere bak. bizim doktor adayı arkadaş bi otopsi videosu gösterdi hepsini izlesem kusardım galiba
    otopsi diye bir korku filmi vardı herhalde küçükken izlemiştim ben de o baya etkilemişti beni.
  • bu kadavralar sürekli yenileniyor mu yoksa mesela sizin grup kesti bir yerinden açtı.Diğer grup da oradan mı inceliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be4die -- 13 Ağustos 2020; 16:10:30 >
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Iyiymis he. Bilmiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Be4die

bu kadavralar sürekli yenileniyor mu yoksa mesela sizin grup kesti bir yerinden açtı.Diğer grup da oradan mı inceliyor?
    O şekilde olmuyor, her yeni gelen kadavra geldikten sonra belli bir kısmı açılıyor,

Kiminin iç organları açılıyor, kiminin kafatası ,kiminin uzuvları,

O kadavra o konuyu anlatmak için kullanılıyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an agony -- 13 Ağustos 2020; 16:14:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: an agony

O şekilde olmuyor, her yeni gelen kadavra geldikten sonra belli bir kısmı açılıyor,

Kiminin iç organları açılıyor, kiminin kafatası ,kiminin uzuvları,

O kadavra o konuyu anlatmak için kullanılıyor,

Alıntıları Göster
    hmm anladım hocam online olmasın da okula bir gidelim artık
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.