Şimdi Ara

İlk İzlenim - Infamous: Second Son (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Video inceleme sırasında özellikle Türkçe bir oyunda ikili diyaloglarda konuşunca sesler çok karışıyor bence o kısımlarda yorum yapmaz iseniz biz izleyenlerde Türkçe olan bir oyunda daha rahat izleyerek ve sesleri kendimiz duyarak daha sağlıklı karar veririz alıp almama konusunda ve bence sırf yorum olsun diye konuşmamak gerek !

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    //Intelİ7 6700K/Msi Z170A Gaming M7/Kingston Crucial 16 Gb DD4 2666/WD 2 TB Cavier Black/ PNY CS2211 240 GB/ Crucial Internal Solid State Drive 525 GB SSD M2/ZoTaCGTX 980ti AMP! EXTREME Edition OC/Evga 1000 Walt G2 Gold/AoC AgoN AG271QX//
    Aerocool Strike X-ST Big Tower///Logitech G510s/// Logitech G930///Logitech Z 906///Thermaltake Water 3.0 Ultimate///
    FreeMaNMeliH Korsan Oyun Bağımlısı... Steam///Origin///Ubisoft///Racenet///Social Club ID: FreeMaNMeliH ///Steam FreeMaNMeliH///
    ///Mustafa Kemal ATATÜRK Kronolojisi...///
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

Video inceleme sırasında özellikle Türkçe bir oyunda ikili diyaloglarda konuşunca sesler çok karışıyor bence o kısımlarda yorum yapmaz iseniz biz izleyenlerde Türkçe olan bir oyunda daha rahat izleyerek ve sesleri kendimiz duyarak daha sağlıklı karar veririz alıp almama konusunda ve bence sırf yorum olsun diye konuşmamak gerek !

Katılıyorum. Ben oyunu canlı yayında paylaşırken dublaj sırasında ikili diyaloglarda kesinlikle konuşmuyorum. Bu sayede izleyenlerin oyundaki gelişmeleri öğrenmesinde yardımcı oluyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Seri Yap Abi
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.