aslında skiibbe güven verici gözüküyor fakat icraatı yok hiç. luce baba gelsin bakın neler yapıyor ve ya fatih hoca gelsin takımı cenge hazırlar gibi maçlara soksun ki o havayla neler yapılabiliniyor
hayırlısı olsun inş.
quote:
Orjinalden alıntı: .:KeÇi:.
quote:
Orjinalden alıntı: Evrenup
Bana görede Lucescu dünyanın en büyük hocası ikinci Morinhobencede kesninlikle takımın başına Lucescu gelmeli.Bir arkadaşlar F.Terim demiş ama Lucescu Terim'den çok daha büyük hoca.İkinci Terim döneminde elinde iyi kadro olmadığını söylemiş arkadaş ama Lucescu GS yi şampiyon yaptığında daha vasat bir kadro vardı daha az transfer yapılmıştı.Üstelik bu iki hoca ligde karşı karşıya geldi ve Lucescu kazandı takımını şampiyon yaptı bunlar onun Terim'den çok daha büyük hoca olduğunun kanıtıdır çünkü BJK'yi şampiyon yapmak GS ve FB yi şampiyon yapmaktan daha zordur üstelik BJK'ye avrupada başarılı sonuçlarda aldırmıştır.Ayrıca Terim İtalya macerasından sonra çok değişmiştir.Karakter olarak Lucescu'nun çok gerisindedir.Hatta Lucescu'nun gönderilmesinde onun payınında olduğu bilinmektedir aynen Ersun Yanal'ın milli takımdan gönderildiği gibi o yüzden işleri iyi gitmedi Galatasaray'da milli takımdada sıkıntı çekti daha yeni toparlıyor.Kısacası bu takımın başına gelecek en doğru hoca Lucescudur.Hem ligi tanımaktadır hem başarıları ortadadır hemde vasat ve sorunlu oyuncuları en iyi oynatan hocadır.Eminimki Lucescu gelse Lincoln şov yapar.Yani Lucescu alındığında sadece hoca almış olmuyoruz aynı zamanda bir sürü futbolcu transfer etmiş gibi oluyoruz kayıp olan Lincoln sanki yeni transfer gibi şov yapar kendini geliştirmesni beklediğimiz ama vasatı aşamayan Sabri harika oynar.Hasan Şaş eski günlerine döner.Lucescu bunu Sergen,Tümer ve Hasan Şaş da daha önce yaptı.Böyle sorunlu oyuncuları oynatmayı çok iyi biliyor.Sonuna kadar Lucescu diyorum ben Lucescu
öyle bir anlatmışsın ki duyan da lucescunun elinde sihirli değnek var zannedicek ama şaka maka gerçekten çok iyi bir teknik direktör , FBnin başında görmek istediğim kişilerden biri...
Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.Daha önce bunları başardı şu andada başarıyor bunları sihirli değnekle mi yapıyor bilmem ama adam başarıyor.Sergen Yalçın kariyerimde çalıştığım en iyi hoca diyor Lucescu için
quote:
Orjinalden alıntı: legends77
quote:
Orjinalden alıntı: Tayfa-140
quote:
Orjinalden alıntı: legends77
Benim için Mourinho 1 Luce 2
LUCE LUCE LUCE LUCEEEE
Forumda bozukluk var avatarı değiştiremedim bir türlü ondan
Yaa ne demezsin...
quote:
Bana görede Lucescu dünyanın en büyük hocası ikinci Morinhobencede kesninlikle takımın başına Lucescu gelmeli.Bir arkadaşlar F.Terim demiş ama Lucescu Terim'den çok daha büyük hoca.İkinci Terim döneminde elinde iyi kadro olmadığını söylemiş arkadaş ama Lucescu GS yi şampiyon yaptığında daha vasat bir kadro vardı daha az transfer yapılmıştı.Üstelik bu iki hoca ligde karşı karşıya geldi ve Lucescu kazandı takımını şampiyon yaptı bunlar onun Terim'den çok daha büyük hoca olduğunun kanıtıdır çünkü BJK'yi şampiyon yapmak GS ve FB yi şampiyon yapmaktan daha zordur üstelik BJK'ye avrupada başarılı sonuçlarda aldırmıştır.Ayrıca Terim İtalya macerasından sonra çok değişmiştir.Karakter olarak Lucescu'nun çok gerisindedir.Hatta Lucescu'nun gönderilmesinde onun payınında olduğu bilinmektedir aynen Ersun Yanal'ın milli takımdan gönderildiği gibi o yüzden işleri iyi gitmedi Galatasaray'da milli takımdada sıkıntı çekti daha yeni toparlıyor.Kısacası bu takımın başına gelecek en doğru hoca Lucescudur.Hem ligi tanımaktadır hem başarıları ortadadır hemde vasat ve sorunlu oyuncuları en iyi oynatan hocadır.Eminimki Lucescu gelse Lincoln şov yapar.Yani Lucescu alındığında sadece hoca almış olmuyoruz aynı zamanda bir sürü futbolcu transfer etmiş gibi oluyoruz kayıp olan Lincoln sanki yeni transfer gibi şov yapar kendini geliştirmesni beklediğimiz ama vasatı aşamayan Sabri harika oynar.Hasan Şaş eski günlerine döner.Lucescu bunu Sergen,Tümer ve Hasan Şaş da daha önce yaptı.Böyle sorunlu oyuncuları oynatmayı çok iyi biliyor.Sonuna kadar Lucescu diyorum ben Lucescu
Lucescunun geldiği 2000-2001 senesindeki 4 senedir üst üste şampiyon olan Galatasarayı lig ikincisi yapan vasat kadrosu.
Şampiyon: Fenerbahçe Galatasaray'ın Kadrosu : Claudio Taffarel, Kerem İnan, Gheorghe Popescu, Bülent Korkmaz, Emre Aşık, Capone Oliveria, Hakan Ünsal, Fatih Akyel, Vedat İnceefe, Gheorghe Hagi, Hasan Şaş, Ümit Davala, Okan Buruk, Emre Belözoğlu, Suat Kaya, Ergün Pembe, Bülent Akın, Ahmet Yıldırım, Faruk Atalay, Ümit Aydın, Mario Jardel, Serkan Aykut, Arif Erdem, Mandigo Marcio
Teknik Direktör : Mircea Lucescu En golcü üçlü : Jardel (22), Serkan (14), Hagi (11)
Bir de yazmış dünyanın en iyi teknik directörü Lucescu diye hayret yaw.
quote:
Orjinalden alıntı: antiyoba
quote:
Lucescunun geldiği 2000-2001 senesindeki 4 senedir üst üste şampiyon olan Galatasarayı lig ikincisi yapan vasat kadrosu.
Şampiyon: Fenerbahçe Galatasaray'ın Kadrosu : Claudio Taffarel, Kerem İnan, Gheorghe Popescu, Bülent Korkmaz, Emre Aşık, Capone Oliveria, Hakan Ünsal, Fatih Akyel, Vedat İnceefe, Gheorghe Hagi, Hasan Şaş, Ümit Davala, Okan Buruk, Emre Belözoğlu, Suat Kaya, Ergün Pembe, Bülent Akın, Ahmet Yıldırım, Faruk Atalay, Ümit Aydın, Mario Jardel, Serkan Aykut, Arif Erdem, Mandigo Marcio
Teknik Direktör : Mircea Lucescu En golcü üçlü : Jardel (22), Serkan (14), Hagi (11)
Bir de yazmış dünyanın en iyi teknik directörü Lucescu diye hayret yaw.
bir şeyi unutmuşsun.o yılki hakem hatalarını.4 yıl üstüste şampiyon olduktan sonra ligin tadı kaçıyor vs. gibi birçok şeyler yazıldı.lucescu hala roportajlarda söyler o sezonun şikeli olduğunu.şampiyonlar liiginde 2 defa gruptan cıkıp ceyrek final oynadı.o sezon sonunda fener ş.liginde 0 (sıfır) çekti!!
Lucescu falan hikaye uefayı almış kadroyla müsade ette CLde çeyrek final oynasın. Aslında başarısızlık bile sayılır daha da ileri gitmesi lazımdı.
Galatasarayı batağa sürükleyen asıl sebep Faruk Süren yönetiminin gidip Canaydın döneminin başlamasıdır. Şimdi toparlanmaya başlamamızın sebebi de Canaydın yönetiminden kurtulmuş olmamızdır gerisi boş laf.
quote:
Lucescu falan hikaye uefayı almış kadroyla müsade ette CLde çeyrek final oynasın. Aslında başarısızlık bile sayılır daha da ileri gitmesi lazımdı.
Galatasarayı batağa sürükleyen asıl sebep Faruk Süren yönetiminin gidip Canaydın döneminin başlamasıdır. Şimdi toparlanmaya başlamamızın sebebi de Canaydın yönetiminden kurtulmuş olmamızdır gerisi boş laf.
Asıl sana hayret futbol bilgin zayıf ama bu kadarda olmazki.O sezon takımı çeyrek oynattı süper kupa aldırdı.Lig ikinciliğine gelince son maçta kaybedilen şampiyonluk ve o sezon dönen bir sürü kirli oyun var.Bunları bir iki yıl önce Ankaragücünde oynayan Cafer isimli futbolcu açıkladı daha bunun dışındada bir sürü olay olduğu söylendi.Arkadaşında dediği gibi ligde heyecan kalmadı başka bir takım şampiyon olsun durumu oluştu ama bunlar tabi bahane olmamalı ama o zamanki çeyrek final zaten büyük başarıdır senin övdüğün uefa şampiyonu takımın hocası Terim şampiyonlar liginde gruptan hiç çıkaramadı takımı o yüzden Lucescu ile gruptan çıkıp çeyrek oynamak büyük başarıdır.İkincisi vasat kadro ile bu kadroyu kastetmediğimi sende biliyorsun ama çarpıtmak için çok kıvranmışsın vasat kadro ile Lucescu'nun ikinci sezonunu söyledim adam takımı şampiyon yaptı üstelik böyle bir kadro ile takımı yine gruptan çıkardı ve son maçta Barcelona'ya yenilerek çeyrek finali kaçırdı.Vasat kadro ile bunları başarmak takımı şampiyon yapmak üstelik uefa şampiyonu kadro F.Terim ile gruptan bile çıkamazken Lucescu'nun vasat kadro ile gruptan çıkması sonuna kadar çeyrek finali kovalaması onun çok büyük bir hoca olduğunun göstergesidir.Onu ancak senin gibi bilgi yoksunu insanlar ve Galatasaray'a gelip başarılı olmasını istemeyenler eleştirebilir.Evet Lucescu bana göre dünyanın en iyi hocasıdır çünkü mütevazi kadrolarla yaptıkları ortadadır ve gittiği her takımda başarılı olmuştur.Yine gelsin yine başarılı olacaktır.Evet şimdi toparlanıyoruz dediğin gibi Ö.Canaydın bizi çok geriye götürdü bunuda Lucescu'yu göndererek yaptı.Şimdi toparlanma sürecini hızlandıracak tek şey iyi bir hocadır o hocada bana göre ve bir çok taraftara göre çünkü forumdada görüyoruz bunu böyle bir istek var bu hoca Lucescu'dur.Tekrar söylüyorum diyosunki uefa'yı almış kadro müsade ette CL'de çeyrek final oynasın.Senin söylediğin uefa'yı almış kadro bir kez bile gruptan çıkamadı.Çeyrek final oynama başarısı Lucescu'ya aittir.Ayrıca CL'de çeyrek final oynamak için uefa'yı almış olmak yada uefa'yı almış bir takımın CL'de çeyrek final oynayacağını düşünmek zır cehalettir.Bunlara en büyük örnekte geçen sezon FB'nin çeyrek final oynamasıdır.Adamların bir başarısı yok ellerinde uefa şampiyonu kadro yok ama CL'de çeyrek final oynadılar bunuda Zico başardı.Aynı şekilde senin saçma düşüncene göre bu yıl Zenit'in CL'de çeyrek final oynaması lazım bakalım hep beraber görecez Zenit'in çeyrek oynayıp oynamayacağını.O zaman ben seni pm den rahatsız ederim sen merak etme engin futbol görüşlü arkadaşım.Ö.Canaydın'ı eleştirmişsin ama Lucescu'yu başarısız görmen seninde Ö.Canaydın'dan farkın olmadığını gösteriyor o ne kadar futboldan anlıyorsa sende o kadar anlıyorsun bu çok belli oluyor.
İlk satırı okuyunca devamını okumadım bile. İnsan kendine yapılan eleştirilerden bile birşeyler kapar sende o da yok. Gülüyor ve geçiyorum yazdıklarını.
quote:
İlk satırı okuyunca devamını okumadım bile. İnsan kendine yapılan eleştirilerden bile birşeyler kapar sende o da yok. Gülüyor ve geçiyorum yazdıklarını.
Evet aynen katılıyorum bir şeyler kapman lazım ama kapamamışsın.Bak bence sen ne yap biliyormusun bi daha yorum yazma böylelikle Ö.Canaydın'dan kurtulmuş olan GS sendende kıt bilgindende kurtulmuş olsun
Bende GALATASARAYIMIZIN başına Lucescu'nun gelmesini çok isterim.Bana görede avrupadaki en iyi 5 hocadan birisidir kendisi.Açıkcası şu ana kadar Lucescu'yu beğenmeyen bir insan görmemiştim ama görüyoruzki varmış.Sonuçta herkesin görüşü ayrı renkler ve zevkler tartışılmaz denir ama buda öyle bir durum değil ki adamın yaptıkları ortada gittiği her takımda başarılı oluyor sevmeye bilirsiniz oynattığı futbol beğenilmeye bilir ama sonuçta başarılıdır çalıştırdığı takımlara şampiyonluklar yaşatmıştır.Sonuçta bunlar için tartışmaya gerek yok antiyoba isimli arkadaş ne derse desin Lucescu'nun başarılarını değiştiremez.GS şu tarihte süper kupayı almıştır başında hangi hoca vardır dendiğinde tarih Lucescu'yu yazacaktır.Bu yüzden bunlar için tartışmaya hiç gerek yok bir sepet dolusu elma içine yanlışlıkla 1 tane armut girme ihtimali olduğu gibi taraftarca çok sevilen çok istenen bir hocayı beğenmeyen istemeyeninde çıkma ihtimali vardır.Bu nedenle bence bu tartışmayı daha da uzatmaya gerek yok
hagi
quote:
Orjinalden alıntı: M.BULUT
Bende GALATASARAYIMIZIN başına Lucescu'nun gelmesini çok isterim.Bana görede avrupadaki en iyi 5 hocadan birisidir kendisi.Açıkcası şu ana kadar Lucescu'yu beğenmeyen bir insan görmemiştim ama görüyoruzki varmış.Sonuçta herkesin görüşü ayrı renkler ve zevkler tartışılmaz denir ama buda öyle bir durum değil ki adamın yaptıkları ortada gittiği her takımda başarılı oluyor sevmeye bilirsiniz oynattığı futbol beğenilmeye bilir ama sonuçta başarılıdır çalıştırdığı takımlara şampiyonluklar yaşatmıştır.Sonuçta bunlar için tartışmaya gerek yok antiyoba isimli arkadaş ne derse desin Lucescu'nun başarılarını değiştiremez.GS şu tarihte süper kupayı almıştır başında hangi hoca vardır dendiğinde tarih Lucescu'yu yazacaktır.Bu yüzden bunlar için tartışmaya hiç gerek yok bir sepet dolusu elma içine yanlışlıkla 1 tane armut girme ihtimali olduğu gibi taraftarca çok sevilen çok istenen bir hocayı beğenmeyen istemeyeninde çıkma ihtimali vardır.Bu nedenle bence bu tartışmayı daha da uzatmaya gerek yok
Dostum görüşlerine sonuna kadar katılıyorum ve armut benzetmen çok güzel olmuşTabiki insanlar farklı görüşlerde olabilir ama böyle kıt bilgiyle artist bir şekilde yorum yapmak son derece komik bir davranış.Dediğin gibi konuyu saptırmamak için uzatmaya gerek yok zaten uzatsak da anlayacak adam yok karşımız da o yüzden bu antiyoba isimli kişiye en güzel cevabı Lucescu'nun kendisi verir diyerek Lucescu'nun bir sözünü hatırlatıyorum
"köpekler istedi diye atlar ölmez" Mircea Lucescu
bir fenerbahceli olarak kewel baros fln hikaye lucescu gelse gs ye harbi kıskanırım.
bu takımı oynatsa oynatsa luce oynatır adam sergeni bile oynatmıştı hatta sergen bizdeyken döktürüyodu lincoln ede bi çözüm bulurdu kesin keşke gelse
Bu yönetim LUCE yi getirmez... Onlar kaliteli hoca gördükleri zaman fellik fellik kaçarlar.
quote:
Orjinalden alıntı: ExtrameBOY27
Bu yönetim LUCE yi getirmez... Onlar kaliteli hoca gördükleri zaman fellik fellik kaçarlar.
Ellerindeki oyuncağı niye versinler. Başkasına.
quote:
Orjinalden alıntı: .:KeÇi:.
quote:
öyle bir anlatmışsın ki duyan da lucescunun elinde sihirli değnek var zannedicek ama şaka maka gerçekten çok iyi bir teknik direktör , FBnin başında görmek istediğim kişilerden biri...
Herkesin takımının başında görmek istediği bir hoca
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme