Şimdi Ara

Ilk gün tam bir skandal oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün lisedeki son öğrenim yılımıza başlamış olduk. Ama ufak tefek sıkıntılar oldu. Kitaplar dagitildi ve dersimıze gelen hocalar bir bir kurallarını anlattı. Ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Sözlü yerine temsili bir şeyden bahsettiler. Dosya felan tutturacaklarmis. Her neyse sonra edebiyat öğretmeni geldi evet arkadaşlar sizlerle cumhuriyet edebiyatının derinliklerine inecez diye bi giriş yaptı kadın. Şok oldum. Bizi ilgilendirmeyen bir ders dediysem de kem küm etti. Ve hocalar not konusunda çok ciddi konuştular. Hadi dersi dinlemeyip kenarda test çözdük diyelim. E sınavları ne yapacagiz. Bir sürü sıkıntı. Sizin durumlar nasıl. Ne yapacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eminç

Arkadaşlar bugün lisedeki son öğrenim yılımıza başlamış olduk. Ama ufak tefek sıkıntılar oldu. Kitaplar dagitildi ve dersimıze gelen hocalar bir bir kurallarını anlattı. Ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Sözlü yerine temsili bir şeyden bahsettiler. Dosya felan tutturacaklarmis. Her neyse sonra edebiyat öğretmeni geldi evet arkadaşlar sizlerle cumhuriyet edebiyatının derinliklerine inecez diye bi giriş yaptı kadın. Şok oldum. Bizi ilgilendirmeyen bir ders dediysem de kem küm etti. Ve hocalar not konusunda çok ciddi konuştular. Hadi dersi dinlemeyip kenarda test çözdük diyelim. E sınavları ne yapacagiz. Bir sürü sıkıntı. Sizin durumlar nasıl. Ne yapacağız

aynısı bıze de oldu ama allahtan cozumunu buldum ben, anadolu lisesini sallıcam, mahallemdeki düz liseye gitcem hem çıkış 1 de hem 6 ders hem almanca yok o yok bu yok işte çok rahat okul ben rahatım cidden

• quote:

Arkadaşlar bugün lisedeki son öğrenim yılımıza başlamış olduk. Ama ufak tefek sıkıntılar oldu. Kitaplar dagitildi ve dersimıze gelen hocalar bir bir kurallarını anlattı. Ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Sözlü yerine temsili bir şeyden bahsettiler. Dosya felan tutturacaklarmis. Her neyse sonra edebiyat öğretmeni geldi evet arkadaşlar sizlerle cumhuriyet edebiyatının derinliklerine inecez diye bi giriş yaptı kadın. Şok oldum. Bizi ilgilendirmeyen bir ders dediysem de kem küm etti. Ve hocalar not konusunda çok ciddi konuştular. Hadi dersi dinlemeyip kenarda test çözdük diyelim. E sınavları ne yapacagiz. Bir sürü sıkıntı. Sizin durumlar nasıl. Ne yapacağız

Edebiyat 3 saat fizik 2 saat bizde. Bi' de her ay performance work. Çok gereksiz

• aynısı bizde de oldu.Ama o okula girmek için emeklerime saygı duyup ayrılmayı düşünmüyorum.Bşka okulda olsam açık lise tercihim olurdu
  • iyi bir anadolu yada fendesin sanırım ne yazıkki bizim okuldada aynı şeyler oldu hele edebiyatcı felaketti bu konuda asla test çözdürmezdi sayfalarca yazı yazdırırdı notlardada sınavlardada bir kolaylık yapılmadı tabii kolay gelsin simdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangsterParty

quote:

aynısı bıze de oldu ama allahtan cozumunu buldum ben, anadolu lisesini sallıcam, mahallemdeki düz liseye gitcem hem çıkış 1 de hem 6 ders hem almanca yok o yok bu yok işte çok rahat okul ben rahatım cidden

seni uyanık seniii
    bence çok mantıklı bir iş yapmışsın. ama gittiğin lise haylaz bir lise ise kulak tıkacı al çok gürültü yaparlarsa takarsın ne çözsen kardır

• Aciga gec

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @sutlugahve aynen bizde de öyle çok saçma bir durum

@zorakimüh anadolu lisesindeyim hocam o kadarda iyi bi lise sayılmaz ama hocalar başka alemde dolaşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

quote:

quote:

seni uyanık seniii
    bence çok mantıklı bir iş yapmışsın. ama gittiğin lise haylaz bir lise ise kulak tıkacı al çok gürültü yaparlarsa takarsın ne çözsen kardır

banane haylazlıklarından ya ben geçerim en öne, takarım kulaklıgımı müziğimi dinler testimi çözerim, zaten 5-6 saat kalıcam orda, sonra çözemedigim soruları eğer oluyosa dershanedeki ofislere götürürüm, olmadı eve geçer çalışmamı yaparım , okul sınavları zaten formalitemsi bişey olcak girip fullıcem yani düz lise sınavlarını herkes biliyor

Bomb has planted :D

Neyse sözün özü 90 ortalama kascam yanında da rahatlığı, yemişim anadolusunu ya boş muhabbetin önde gideni anasını satıyım sanki ek puanı var, abi bizim ygs- lysmiz var okulumuzun almancacısı ilk günden ders işledi ya not falan tutturdu düşünebiliyonmu :D tepem attı en sonunda okuldan cıktıgım gibi dogru düz liseye gittim yarın dilekceyi verip kurtuluyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

quote:

quote:

seni uyanık seniii

banane haylazlıklarından ya ben geçerim en öne, takarım kulaklıgımı müziğimi dinler testimi çözerim, zaten 5-6 saat kalıcam orda, sonra çözemedigim soruları eğer oluyosa dershanedeki ofislere götürürüm, olmadı eve geçer çalışmamı yaparım , okul sınavları zaten formalitemsi bişey olcak girip fullıcem yani düz lise sınavlarını herkes biliyor

Bomb has planted :D

Neyse sözün özü 90 ortalama kascam yanında da rahatlığı, yemişim anadolusunu ya boş muhabbetin önde gideni anasını satıyım sanki ek puanı var, abi bizim ygs- lysmiz var okulumuzun almancacısı ilk günden ders işledi ya not falan tutturdu düşünebiliyonmu :D tepem attı en sonunda okuldan cıktıgım gibi dogru düz liseye gittim yarın dilekceyi verip kurtuluyorum

acımak yok bastır dilekçeyi kurtul yav. onlarlamı uğraşcaksın la bu saatten sonra. töbe töbee
    valla biz okuldayken bi almancacı vardı.bütün okulun notu birdi. karneye bir düşüyordu. dediklerine göre il milli eğitim müdürü ikaz etmiş müdüre bu nasıl iş diye. çünkü müdürde bizim almancacıyı fırçaladı dedi bu ne la herkesi sınıfta bırakıyorsun başlarım senin yapacağın işe haa çık lan dışarı hıyar ağası(biraz abartı mı oldu ne ). sözün özü hoca kurtarma yazılısı falan yaptı sözlüye bişeyler verdi de kurtardık son anda sıkıntılı işler sonuç olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheReedS -- 16 Eylül 2013; 20:47:21 >

• Senin banin ne zaman açıldı la bi kurtuluş yok

• Ben aciga gectim bu yuzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: sabancıbilgisayar

Ben aciga gectim bu yuzden.

Tavsiye edermisin hocam nasıl olur acaba ? Hangi derslerden sorumlu oluyosun hepsini vermek zorunda misin ? Biraz anlatır misin

• Eger basarmak isterseniz(ama gercekten) isterseniz yapamacaginiz sey yok butun engeller kalkar(perfonmans,yazili vs.)Biraz savasin arkadas biraz sabretin biraz kararlı olun

• hocam bence açığa geçme
    iyi bir lise mezunu olmak varken, anadolu lisesine girmişken ve üstüne üstlük 3 yıl okumuşken son seneden sırf bir sınav için terk saçmasapan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf061996

Eger basarmak isterseniz(ama gercekten) isterseniz yapamacaginiz sey yok butun engeller kalkar(perfonmans,yazili vs.)Biraz savasin arkadas biraz sabretin biraz kararlı olun

+yan yatmis sekiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ADP+P

hocam bence açığa geçme
    iyi bir lise mezunu olmak varken, anadolu lisesine girmişken ve üstüne üstlük 3 yıl okumuşken son seneden sırf bir sınav için terk saçmasapan

Ne alaka arkadasim? Ben 450 puanlık anadolu lisesini biraktim, diplomayı takan kim? Aa bu anadolu mezunu bunu hemen işe alalim diyeceklerinimi saniyorsun?
    Adam akıllı araştırmadan şöyle yorum atmayin. O cocuk sayısal edebiyat sınavında ne işi olacak bi söylermisin? Almanca niye görecek bosuna kafasını doldurcak bu cocuk.

Kösede test cözemeyecek mi bu cocuk? Son sene okul sacmalıktır aksini iddia eden alıntılasın konusalim güzelce.

Bu arada sert cıkısım sana degil forumda anadoluda okumayi marifet sananlara

• ilk hafta öyle olur atıp tutar hocalar sonra dediklerinin hiçbiri olmaz sen rahat ol
  • Geçen senem aklima geldi,okul müsamma göstermez yoklamada yarim gün bile atlanmaz heyet raporu belasi vardi bir de allah yardimciniz olsun işiniz zor....

• Bizimkiler saldı kafanıza göre takılın dediler son sınıfının akıllı olun dediler,

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.