Şimdi Ara

ilk görüşte aşk diye bir şey mi var ya ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tamamen bana ters. genelde büyük konuşmam ama yok yani saçmalık. tanımadığın etmediğin huyunu suyunu bilmediğin birine nasıl aşık olabilir sevebilirsin ki? ilk görüşte aşık oldum ben diyenler bi anlatsın bunu bana lütfen

• Merhaba.

Ben oldum.

İyi akşamlar.
  • körler bile aşık olabiliyorsa bir kez görüpte aşık olmak gayet normal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: slash7895123

Merhaba.

Ben oldum.

İyi akşamlar.

nasıl panpa

@popeye85

kalp gözü kör olanlar mı

ccc kanal 7 ccc
  • nasıl anlatılır ki . görüyorsun ve 1 hafta 1 ay 1 yıl 1 ömür unutamıyorsun öyle birşey. öyle aşık olursan anlarsın zaten
  • bende yok sanardım ama varmış.güzelliğine aşık olursan kişinin, oluyor işte.
  • hayır da kızı görüyonuz oyş dionz sora kızın huyu suyu bzk size göre değilse? yolluysa? napıonuz o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    9 ay önce açıldı
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

hayır da kızı görüyonuz oyş dionz sora kızın huyu suyu bzk size göre değilse? yolluysa? napıonuz o zaman

bkz:sen şimdi gidecen ya cehennemin dibine git, ben bağrıma taş basarım

güzel kitap okuyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: I can

quote:

hayır da kızı görüyonuz oyş dionz sora kızın huyu suyu bzk size göre değilse? yolluysa? napıonuz o zaman

bkz:sen şimdi gidecen ya cehennemin dibine git, ben bağrıma taş basarım

güzel kitap okuyun

süpermiş panpa. yarın ilk gördüğüm güzel kıza aşık olcam
  • Yok öyle birşey
  • quote:

benim gibi unutuyorsun . bende öyle aşık oldum fakat kız yollu yani sonra zamanla içimde öldürdüm . geçenlerde alışveriş merkezinde gördüm içim bir acayip oldu "oyş" dedim fakat etkisi kısa sürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

benim gibi unutuyorsun . bende öyle aşık oldum fakat kız yollu yani sonra zamanla içimde öldürdüm . geçenlerde alışveriş merkezinde gördüm içim bir acayip oldu "oyş" dedim fakat etkisi kısa sürdü.

hayatta inanmam böyle bir şeye. tanımıosun etmiosun nesine aşık olursun ki bi kızın tipine fiziğine. güzeldir tamam da yani aşık olunur mu ya

• quote:

Orijinalden alıntı: slash7895123

Merhaba.

Ben oldum.

İyi akşamlar.

Hocam anlamadım yani en başta ne olduğunu. Kendimi kaybetmişim de başkası yönlendiriyomuş gibi yakınlaştım kıza. Sonunda baktım çıkıyoruz. Ne teklif oldu ne birşey. Sonra geriye dönüp baktığımda dedim len ne kadar yakın davranmışım.

Alıklaşıyosun kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slash7895123 -- 27 Eylül 2010; 19:57:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.