Şimdi Ara

İlk Elektro Gitar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slipknotcıherif123 -- 12 Şubat 2014; 15:23:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• yamaha c-40
  • fender telecaster ile başladım, telecaster ile de devam ediyorum. sanırım hiç satmam gitarımı, yenisini alacaksam ikinci gitar olarak alırım.

bas da çalıyorum, basa da epiphone thunderbird ile başladım. tonları güzel, ama fender tonları için de yanına bir squier vintage jazzbass çekebilsem fena olmazdı hani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef benimde cort x2 . Bidaha öyle bir hata yapmam ama tabi onunda çok sağlam modelleri var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Blazer marka strat kasa bir gitardı, gitar demeye bin şahit diyelim oduna tel bağlamışlar desek daha doğru olur.

Ama şu anda süs olarak kullanıyorum odamın duvarında asılı.
  • cort x3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jackson JS32R ile başladım, şimdiki gitarım ise Fender Standart Stratocaster.
  • Cort evl x4

• İbanez grg121ex

• arkadaşlar kullandığınız gitarlardan memnun kalıp kalmadığınızı da yazaarsanız benim gibi yeni başlayan arakadaşlara yardımcı olursunu
  • cort x2 kullandım başlangıç için iyiydi ama bi zaman sonra yetmiyor tabi. yeni başlıyorsan kötü deil tavsiye edebilirim . amfi olarak da ampteq LG10 yeterli olacaktır. ama bu dediklerim başlangıç için ileride epiphone veya fender gibi markalara yönel. ayrıca epiphone gibi bi gitar alırsan amfininde iyi olması lazım. marshall iyidir şunu da belirteyim gitarı 2.el al fakat amfiyi sakın 2. el alma. sıfır olsun yoksa sorun çıkabilir . hadi kolay gelsin
  • cort x2 idi 6 sene önce, uzun süre amerikan telecaster kullandım sonra.

2 sene önce de sattım tele yi ve bas a geçiş yaptım höfner kullanıyorum
  • fender road worn 50s telecaster
  • Ibanez gart-011 hard rock ve heavy metal tonu arayanlar ve yeni baslayanlar icin ideal

• Schecter Omen Extreme-6. Çok olmadı alalı hala kullanıyorum sert tonlar konusunda sıkıntı yok.

• İbanez Grg 170 dx

• İlk gitar squeir standart strat şimdi fender american standard telecaster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Staree -- 20 Mart 2014; 11:38:52 >
  • squier bullet strat HSS gayet memnunum halada kullanıyorum zaten 6 ay önce aldım.Bence bak hem fiyatı uygun hem tonları güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.