Şimdi Ara

İlk dönem derslerden kaldım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 kredi hakkı var ve benimki 15 i geçiyor eğer bütlerde veremessem.Ne olacak ikinci döneme geçemeyecem mi?Geçsem bile nasıl ikinci seneye gececem lütfen yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsinden FF alsan da yine de ikinci seneye geçersin, merak etme Tek farkı kaldığın dersleri alttan tekrar alırsın, derslere gitmezsin sadece sınavlarına girersin. Daha üniversitede dönem uzatanı görmedim, bir şekilde geçip mezun oluyorsun

• wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    Ama 15 kredi sistemi vat boşamı yani.

Her okulda aynı değil o derslere girmeme mevzusu. Bizim okulda alttan aldığın derslere girmen mecburi. Yoklama alınıyor. 5 ve üzeri devamsızlık yaptığında da kalıyorsun o dersten F alıp.

• Bizim üni de belli bir kredi hakkı var.O kredi hakkını geçince mecbur alttan ders alamıyorsun.Bütlerde birkaç tane vermeye bak.Benim mesela 7 dersimin 5 tanesi kaldı.3 ünü butlerde vermeyi düşünüyorum ikisini ya yaz okulu ya da alttan alacağım.

• Keira- kullanıcısına yanıt
    Devamsızlıktan kalırsan mecburi girersin, yoklama alınır

• cmpunk01 kullanıcısına yanıt
    Her okulun kendine ait bir yönetmeliği vardır, bir sistemi vardır, ama aşağı yukarı aynıdırlar. Kaldığın dersleri seneye alttan alırsın. Kimi üniversite önce alttan dersleri zorunlu verir sana, daha sonra kredinin yettiği kadar 2. Sınıf derslerini alırsın, kimi üniversite ise önce sana 2. Sınıf derslerini mecburi verir, kalan krediler ile de alttan dersleri alırsın, kimisinde hiç kredi sınırı yoktur aynı anda 10-15 ders alabilirsin,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bizim okulda ister devamsızıktan kal, ister dersten kal her halukarda o derse katılmak zorundasın. Mecburi yani. 4 devamsızlığı geçince de F ile kalıyorsun istersen sınavların 100-100 olsun

Okul uzar diye korkuyorum sadece ilk dönem krediyi aşarım bir daha böyle olmıcak ama.

• 1. sınıf mısın? Uzasa nolacak sanki? 65 e kadar fiilen çalışmak zorundasın. 1-2 yıl geç başlamanın zararı olmaz çok dert etme. Ama sen bunların yanlış olduğunu düşünüp konu açmışsın belli ki çok umursamaz değilsin, merak etme zamanında bitirirsin.

• TherafluForte kullanıcısına yanıt
    Umursamaz değilim ama çok üşengecim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmpunk01 -- 11 Ocak 2020; 21:34:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.