Bildirim
İlk dk larda sur verilmesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bir de oto doldur koruman varsa o da boşa gidiyor. Bunu engellediler en azından. -
Afk senin takımında olduğu zaman bu sefer de haksızlık oldu karşı takım bedavadan 3-5 lp kazandı diyeceksin -
İyi de benden gitmiyor lp. Alsınlar onlar banane
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: drdaniel
Afk senin takımında olduğu zaman bu sefer de haksızlık oldu karşı takım bedavadan 3-5 lp kazandı diyeceksin
Niye öyle bir şey diyeyim kiCidden çok saçma, oyun bulması 3 dakika, seçim ekranı 4-5 dakika, yükleme ekranı 5 dakika, remake 3/4. dakikada yapılıyor kafadan 15-20 dakika hiçbir şey için gidiyor. Karşıya ne kadar verirse versin şikayetçi olmam.
-
İyi de bu mantığa göre afk kalan hariç 9 oyuncunun da 3-5 lp alması gerekir ki bu olay mücadele mantığına tamamen ters insanlar 45-50 dakika emek harcayıp lp kazanıyor hiçbir şey yapmadan lp kazanmak haksızlık olur. Yapılması gereken afk kalma vs durumlara daha sıkı cezalar getirmek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende kazanan takıma 3 5 bişeyler vermesi gerektiğini düşünenlerdenim. eskiden olsa o maç oynanacak kazanan lp kazanırken kaybedenlerden lp düşecekti. ama eksik takım kaybederse onlardan eksilen bişey olmuyo bu sistemde ama bunun yanında kazanan takımda bişey kazanamıyo. -
quote:
Orijinalden alıntı: drdaniel
İyi de bu mantığa göre afk kalan hariç 9 oyuncunun da 3-5 lp alması gerekir ki bu olay mücadele mantığına tamamen ters insanlar 45-50 dakika emek harcayıp lp kazanıyor hiçbir şey yapmadan lp kazanmak haksızlık olur. Yapılması gereken afk kalma vs durumlara daha sıkı cezalar getirmek
Diyosun ama geçen gün seri maçımda elektiriklerim kesildi, top lane de swain oynuyordum kordoru kazandım, bot lane i kazandırdım 9 3 1 oynuyordum dakka 15, oyunu taşıyorum. Birden pat elektiriklerim gitti ben serilerden düştüm, sence ben böyle bişey olmasını ister miydim ? tamam afk kalan, trolleyen her cezayı alsın ona bende katılıyorum ama çoğu insan elektiriği gittiği için düşüyor oyundan. -
Aslında 2-3 lp verilebilir buna karşı değilim. Master ve Challenger ligde karışıklık yaratsa da bir sonraki maçta kaybedilirse daha fazla lp gidebilir o kişiden. Ben de katılıyorum en az 10 dkde oyuna giriyorsun biri afk olduğu için 20 dk çöpe gitmiş oluyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X