Bildirim
ilk deneme sınavıma girdim

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bence uraşma kazanamazsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Saw_
bence uraşma kazanamazsın.
ciddimisin -
quote:
Orijinalden alıntı: halil442
sınav ygs'ydi bölümüm TM netlerim şöyle türkçe 29net sosyal bilgiler 22net mat 4 net fen 1net sonuç olarak başlangıç için iyimi umut var mı? kazanabilir miyim bu sınavı?
Umarım hedefin pek yüksek değildir. Matematikten 4 net ne demek la en az 15 soruyu yoldan geçen ilk kişiye göstersen çözer. -
Henüz çok erken düzenli çalışırsan kazanabilirsin. Bende sınava girdim bugün ygs matematik - fen - felsefe iyi diğerlerine vakit yetmedi. Yapamam , kazanamam dersen kazanamazsın tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 15 Eylül 2012; 17:39:59 > -
bu sene kardeşim de hazırlanıyor. o da 63 net civarında başladı. ilk sene kazanma ihtimaliniz var. ama arada boş bir dönem geçirirseniz kesin ikinci seneye kalırsınız. 5 yıl önceden kalma bir tecrübem var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Saw_
bence uraşma kazanamazsın.
Kazanamamış birinden nasihat.
Benim ilk sınav 366 puan geldi. Bugün yine sınav olduk. Hafta içi açıklayacaklarmış. Hedef ilk 13bin. Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacağını göreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poka Yoke -- 15 Eylül 2012; 17:35:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: niquel
quote:
Orijinalden alıntı: halil442
sınav ygs'ydi bölümüm TM netlerim şöyle türkçe 29net sosyal bilgiler 22net mat 4 net fen 1net sonuç olarak başlangıç için iyimi umut var mı? kazanabilir miyim bu sınavı?
Umarım hedefin pek yüksek değildir. Matematikten 4 net ne demek la en az 15 soruyu yoldan geçen ilk kişiye göstersen çözer.
çözer
-
inanırsan başarırsın -
Bir yere girersin tabii bu netlerle ancak üniversite var üniversite var şimdi. Üstte arkadaşın dediği gibi umarım hedefin yüksek değildir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X