Şimdi Ara

İlk defa uydu alacağım. Yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben uydu sistemleri hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Yazlıkta televizyon iyi çekmediği için bir uydu alıcısı almaya karar verdim. Çanak olarak komşunun çanağını kullanacağım. Televizyon ise tüplü yani crt. Şimdi benim ne almam gerekiyor. En ekonomik çözüm nedir bu durumda? Ben şöyle bir cihaz beğendim acaba iyi midir:http://www.hepsiburada.com/Liste/minton-5860bc-kart-ve-modul-girisli-dijital-uydu-alicisi/ProductDetails.aspx?productId=evmin5860bc&categoryId=155057

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

• İzlemek istediğiniz tv kanallarını belirtmediğiniz için receiver tavsiyesinde bulunamıyorum.
    İlaveten yazlıkta kullanma isteğiniz nedeniyle, cihazdan dönemsel olarak yararlanacağınızı
    anlıyorum.

Bu nedenle; en ekonomik receiver işinizi görecektir.

Ancak komşunuzun çanağındaki LNB'leri çift çıkışlı olanlarla değiştirmesinizki, sizdeki
    receiver bağımsız çalışabilsin.

Kolay gelsin.
  • Merhaba. Yanıtın için çok teşekkür ederim. Yaz ayları boyunca kullanacağım receiver'ı ve benim için standart kanallar yeterli ancak küçük bir ilave masraf karşılığı daha fazla kanal çekme imkanı varsa tabi ki tercih ederim. Dediğim gibi, hiçbir şey bilmiyorum. Analog mu dijital mi tercih etmeliyim onu bile bilmiyorum. Açıkçası beni biraz da sizlerin yönlendirebileceğini düşünmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerilla

Merhaba. Yanıtın için çok teşekkür ederim. Yaz ayları boyunca kullanacağım receiver'ı ve benim için standart kanallar yeterli ancak küçük bir ilave masraf karşılığı daha fazla kanal çekme imkanı varsa tabi ki tercih ederim. Dediğim gibi, hiçbir şey bilmiyorum. Analog mu dijital mi tercih etmeliyim onu bile bilmiyorum. Açıkçası beni biraz da sizlerin yönlendirebileceğini düşünmüştüm.

Analog yayın kalmadı zaten. Digital receiver almalısınız!

Komşunuzdaki çanakların sayısı ile orantılı sayıda kanal izlemeniz mümkün. Yani tüm
    receiver'ler aynı sayıda kanal alır. Gösterimi ise, şifreli kanallar yönünden değerlendirmek
    gerekir.

Altyapısı bilinen şifreli kanalları açan receiver'lere emu desteği var diyoruz. Türksatta
    altyapısı bilinipte emu yöntemi ile çözülebilen kanal yok. Popüler uydu olan Hotbird'te ise,
    seçeceğiniz cihaza göre 25 - 30 arası şifreli yayını emu yöntemi ile izlemeniz mümkün.

Orta seviye PC kullanıcısı iseniz, Dreambox 500s tavsiye ederim. Bu cihaz ayarları
    nedeniyle, PC desteğine ihtiyaç duyar. Emu desteği mükemmeldir. İlaveten altyapısı
    bilinmeyen şifreli kanalların net(server) üzerinden alınan datalarla çözülmesini sağlar. Bu
    işlemi gerçekleştirmek için server üyeliği gerekir. Fiyatı 110 - 140 TL arasında
    değişmektedir.

Bu kadar ileri derece şifreli kanallarla uğraşmayayım diye düşünüyorsanız, Goldmaster'in
    IBM işlemcili receiver'lerini tavsiye ederim. Görüntü kalitesi çok iyidir. Emu desteği vardır.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Yardımın için çok teşekkür ederim serkanguzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.