Şimdi Ara

İlk Defa Şehir Dışına Çıkacaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Daha evvel hiç şehir dışına çıkmadım ama bu tercihlerden sonra başka şehirde okuyacağım gibi görünüyor. Dediğim gibi daha önce şehir dışına çıkmadığım için bi' miktar tedirgin ve üzgünüm. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba?

• Online olmasa da gitsek bıktık ya 20 yıldır aynı şehirden. Bende online olduğu için üzgün ve tedirginim hocam dert etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akfq -- 10 Ağustos 2020; 22:24:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • keşke hazırlık tamamen online olmasa da kurtulsak

• Garip Bi his. aile evinden gidiyorsun Bi tarafın üzgün Bi tarafın özgür olacaksın sevin diyor

• bisey olmaz cok bi farkı yok sehirlerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karısık duygular 20 dk önce mutluyken bir anda özlem agır basıp üzülebiliyorsunuz ama gün geçtikçe artık yaşamaya çalışıyorsunuz sosyalleşiyorsunuz derken bu his ortadan kalkıyor..

• Dr. Scofield kullanıcısına yanıt
    Gerçekten geçiyo mu hocam ya? Ben cidden üzgünüm çünkü anlamsız bir şekilde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçiyor hocam emin olun hatta bir süre sonra evden çağırıyorlar kim uğrasacak simdi eve gitmeyle diyecek duruma da gelebiliyorsunuz :d

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-33F6A6ADA

Gerçekten geçiyo mu hocam ya? Ben cidden üzgünüm çünkü anlamsız bir şekilde...
    Ya geçiyor tabi ya. Birkaç gün garip hissedersin, iki haftaya da alışırsın. Lisede yurtta kaldım, özlüyorum o günleri. Keşke bu sene kazanıp gidebilseydim ama zaten bir süre daha uzaktan eğitim olacak gibi duruyor.

• Çok teşekkür ederim sağolun.
  • Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    Umarım bu sefer hayırlısıyla istediğiniz yeri kazanırsınız hocam. Başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-33F6A6ADA

Umarım bu sefer hayırlısıyla istediğiniz yeri kazanırsınız hocam. Başarılar dilerim.
    Amin hocam inşallah. Lisede hazırlık okudum, şimdi de 2. mezunluğa kalıyorum. Kazanırsam 21 yaşında başlamış olacağım. 21 yaşında üniversiteye başlamak heyecanımı söndürüyor. Hayırlısıyla seneye istediğim şehirde kazanırsam belki moralim düzelir. Ben Samsun' dayım, "OMÜ tutsa bile daha düşüğünü yazarım" diyorum. Tabii herkesin durumu farklı ama bence üniversite şehir dışında okunmalı. Farklı bir yerde okursanız daha tecrübeli olursunuz, aileyi özleme falan geçiyor bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjorn Ironside -- 10 Ağustos 2020; 22:51:4 >
  • Mükemmel bir his, 5 dk filan uzgun hissetmiştim sonrasında gelen özgürlük hissi kalan her şeyi unutturuyor. Çin virüsü öncesi zamani asiri özlüyorum .

• Galiba ankara tutmuycak şehir dışına gitmek zorunda kalacağım bende 1 sene mezuna kalmayı gözüm kesmiyor bu şartlarda çünkü seneye ne olcağı belli değil çok tuhaf hissediyorum araştırıyorum ama ankaradan bi bölüm zor gibi gözüküyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.