Şimdi Ara

İlk Defa Lens Kullanıyorum Ama Bir Sorun Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Yani 26 kasım 2014 lens hayatıma başlamış bulunuyorum gözüm 1.00 derece Miyop gözlüğüm var fakat okulda beni rahatsız ettiği için yani konsantrasyonumu bozduğu için derse odağı mı etkilediği için maalesef kullanamadım ve lens kullanmaya karar verdim hem pahalı değil hemde beni yormayacak cinsten bugün lens için gerekli muayeneyi yaptırdım gözüm yükselmiş 1.75 olmuş muayeneden sonra doktor lensi aldı getirdi bana nasıl takacağımı gösterdi ilk başta takamadım ve acayip zorlandım gözüm sürekli kapanıyordu daha sonra bekle uyuşturucu damlatayım dedi o nedir diye düşünürken getirdi ve birer dalma damlattı gözlerime hemen sil dedi ve sildim gözüm uyuşmaya başladı şimdi lensi takmayı dene dedi denedim ve hiç bir şekilde gözümü kırpmadan lensi rahatça taktım dediğim gibi ilk kez lens taktığım gün sorun ise şu gözüm kamera gibi oldu böyle kameraya aniden çevirirsiniz de görüntü bulanıklaşır odaklanması için biraz beklersiniz görüntü netleşir aynı öyle oldu uzağı artık çok net görüyorum ama yakını görebilmem için gözümü 3-4 kez kırpıyorum ve netleşiyor bu sorun yakın zamanda geçer mi? lens yanma,batma yapmadı ve 3 saat oldu hala yanma batma yok kuruluk ise çok az bir kuruluk var rahatsız etmiyor ama lensin gözümde olduğunu hissediyorum yani kullandığım marka bausch + lomb purevision lens

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi careeza -- 26 Kasım 2014; 16:46:01 >

• daha göz tam alışmamış geçer merak etme . takarkende direk göz bebeğine takma beyaz tarafa yapıştır yukarı bakarken sonra düz bak tam oturur ögrenirsin bikaç güne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.