Merhaba arkadaslar, daha once hic oyun konsolum olmadi ve kendime ps4 almayi dusunuyorum.Sizlere bir kac sorum var cevaplarsaniz beni mutlu edersiniz.
soru 1 : Ps4 u satin alma asamasinda garanti mevzularina dikkat etmeyip ucuz olani mi tercih etmeliyim,yoksa teknosa v.s boyle bilindik yerlerden normal satis fiyatina mi almaliyim.
soru 2 : Ps4 u aldigim taktirde icerisinden kac tane kol cikacak.
soru 3 : Oyunla birlikte satilan paketler mi mantikli, sadece ps4 un oldugu paketler mi mantikli
soru 4 : ps4 u alip oyun cdsini aldigimda her sey bitiyormudur, bu ps4 hesabi felan varmis burda bir isler donuyormus ne oluyor bu plus hesap felan dedikleri.
soru 5 : oyunlar pahali fakat verdigimiz paraya degiyor mu, piyasada orjinal makinede oynanan kirik ucuz oyun var midir ?
soru 6: bu ps cep telefonlari gibi 6 ayda bir ust model cikartiyor mudur ? ps4 aldigimda yillarca kullanabilirmiyim ?
soru 7 : 127 ekran led tv ve sinema sistemi almayi dusunuyorum ps4 u sinema sistemine baglayabilirmiyim oyun sesleri icin ?
Arkadaslar sorularimdan anlasilacagi uzere konunun cok cok acemisiyim, yardimci olursaniz cok sevinicem.Herkese iyi forumlar.
Edit:
Arkadaslar cevaplariniz icin tesekkur ederim yardimci oldugunuz,simdi bir secenek daha cikti karsima.Bir arkadasim ps3 u oldugunu kollari ve oyunlariyla birlikte bana ikinci el fiyatina satabilecegini soyledi , bu konuda dusunceleriniz nelerdir . Daha once hic konsol oynanamis biri olarak ps3 de yeterlimidir.Guncel oyunlar ps3 icin varmidir,kisacasi fiyat uygun olursa mantiklimidr.
soru 1 : Ps4 u satin alma asamasinda garanti mevzularina dikkat etmeyip ucuz olani mi tercih etmeliyim,yoksa teknosa v.s boyle bilindik yerlerden normal satis fiyatina mi almaliyim. c)Teknosa,Sony Center MediaMark gibi yerlerden öneririm garantili oluyor sonuçta soru 2 : Ps4 u aldigim taktirde icerisinden kac tane kol cikacak. c)1 Tane kol çıkıyor kutunun içinden isterseniz kendiniz çoğaltabilirsiniz soru 3 : Oyunla birlikte satilan paketler mi mantikli, sadece ps4 un oldugu paketler mi mantikli c)Ben Yaksalsık 1 yıl önce oyunla aldım şu an pek fark etmiyor gibi soru 4 : ps4 u alip oyun cdsini aldigimda her sey bitiyormudur, bu ps4 hesabi felan varmis burda bir isler donuyormus ne oluyor bu plus hesap felan dedikleri. c) CD aldığınız zaman oyun işi biter ama online oynamak için plus üyelik lazım soru 5 : oyunlar pahali fakat verdigimiz paraya degiyor mu, piyasada orjinal makinede oynanan kirik ucuz oyun var midir ? c) 250 Tl vermek yerine 120 tl ye BF4 aldım menmunum bayağı soru 6: bu ps cep telefonlari gibi 6 ayda bir ust model cikartiyor mudur ? ps4 aldigimda yillarca kullanabilirmiyim ? c)Yok en az 6-7 yıl sorna ps5 Çıkar :D Süresi uzun
c) Şeklince yazdığım sorular cevaplar
TomyAmca
kullanıcısına yanıt
Eğer daha önce hiç konsolunuz olmadıysa sadece çıkan exclusive oyunları için bile PS3 alınır.God of war serisi,uncherted serisi,killzone serisi,heavy rain,red dead redemption,mgs 4 daha sayamadığım bir dolu harika özel oyunları var PS3 ün.Son gelen haberlere göre artık PS3 e pek fazla oyun çıkmayacak daha çok PS4 üstünden ilerleyecek tabi ki 2014 yılında ortak olarak ps3 ve ps4 e çıkan oyunlarıda kalitel tamamen ps4dekilerde. Kısacası tavsiyem iyi araştırın eğer ps3 özel oyunları cidden ilginizi çekiyorsa ki çekmemesi cok zor ps3 alarak başlayın hem oyunları da gayet ucuz şu anda daha sonra ps4 e geçebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme