Şimdi Ara

ilk defa kargo yollayacağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asusun servisine yollayacağım yarın ups kargo gelip alacak arkadaşlar bi yardım eder misiniz sorularım var

1- İstenilen belgelerde garanti belgesi ve fatura diyor ancak fatura yok bende asus yetkilisi ile görüştüm garanti belgesi yeter diyor gerçekten yeter mi mağdur olmayalım sonra.

2- Laptopu kutusuna falan koydum diyelim ürün kutusunun üzerine alıcı adres vs. hangi bilgiler yazılacak?

3- Cihazın kutu dışındaki doa ibaresini a4 kağıdı ile kutu üzerine yapıştırın diyolar doa ibaresi nerde yazıyor ben kutuya baktım öyle bişey görmedim. birde uhu ile yapıştırsam sorun olur mu acaba ?

yardım ederseniz sevinirim. dediğim gibi ilk kez kargo gönderiyorum :)

• Hadi beyler bilen söylesin çok sevap işlemiş olursunuz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noxiousu kullanıcısına yanıt
    1-) Servis o şekilde belirtmişse sorumlusu o dur, neden sen hayıflanıyorsun ki ? İlla da lazım derse mail denen bi olay var , alırsın faturanın bir taramasını yollarsın maille.

2-)Anlaşmalı kargo ile yollayacaksan onlara asus servis tarafından bilgi verilmiştir. Bir kargo numarası ve o kargo numarası ile ürün yola çıkar, gideceği yer zaten belli, yolayan da sen olduğuna ve servisle görüştüğüne göre sana da bir servis kayıdı oluşturmuşlar ve gerekli bilgiler düzenlenmiştir. En azından bi telefon numarası almışlardır,herhangi bi adres sorunu yaşanırsa o numaradan ulaşarak,senden adres bilgisi isterler.Senin yapacağın şey, telefonda verdilerse kargo numarası ve/veya servis takip numarası bunları kaybetme. Ha benim içim rahat etmez diyorsan kargonun üzerine kendi adresini yaz.

3-)Bu soruda cevabı kendin vermişsin fakat telaşeden ne yapacağını sapıtmışsın, heyecana mahal yok sakin ol." Cihazın kutu dışındaki doa ibaresini a4 kağıdı ile kutu üzerine yapıştırın diyolar"yamışsın. DOA ibaresini kutu dışına senden yapıştırmanı istemişler orada bir D.O.A. ibaresi var onu işaretle gibi bi şi dememişler ki, yapacağın şu bi tane A4 kağıdına D.O.A. ibaresi yazacaksın ve gönlün rahat olsun diye gönderen kısmını da adını soyadı adresini ve telefon numaranı yazacaksın. Gideceği yer zaten belli, kasma kendini rahat ol
    Uhuyla yapıştırma kağıdın dört tarafını şeffaf bantla kutuya yapıştır. Bu yeterli olur

Çok da işi garantiye almak istiyorsan kargodan bir teslim tutanağı al, o teslim tutanağı numarası ile ürünün nerede olduğunu takip edebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimonster -- 10 Haziran 2015; 20:05:44 >

• digimonster D kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam, acemi olunca telaş yapıyor insan ister istemez :) çok sağolun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.