Şimdi Ara

İlk defa iPad'im oldu :)) Tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa tablet kullanıyorum. Yani şahsıma ait olarak tabi ki. ipad air 2 space grey.. wifi.

tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.

galaxy pro 12.2 ile air 2 arasında aldım air 2 aldım.

• Öncelikle hayırlı olsun, cihazınızın şarjının uzun süre gitmesini istiyorsanız arkada kendini sürekli yenileyen gereksiz uygulamaları kapatabilirsiniz, şarj için de %15'in altına düşmemeye çalışın şarj etmeden önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuckMolfred

Öncelikle hayırlı olsun, cihazınızın şarjının uzun süre gitmesini istiyorsanız arkada kendini sürekli yenileyen gereksiz uygulamaları kapatabilirsiniz, şarj için de %15'in altına düşmemeye çalışın şarj etmeden önce.

yuzde 15in altına dusunce zararı nedir hocam tesekkur ederim
  • NumLk kullanıcısına yanıt
    Aman aman bi zararı yok ama batarya ömrü açısından benim öğrendiğim bu şekilde kullanılması.

• sagolun hocam onerdiginiz ilginc-yararlı uygulamalar var mı
  • AppStore'a girip öne çıkanlar sayfasına bakabilirsin ya da AppStore'da yeni misin? ikonuna tıklayabilirsin. Aradığın her şey orada:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tablet = İpad. Keyfini çıkarın. Ücretsiz ve fiyatı düşen uygulamalar başlığını ziyaret etmenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

tablet = İpad. Keyfini çıkarın. Ücretsiz ve fiyatı düşen uygulamalar başlığını ziyaret etmenizi tavsiye ederim

tesekkur ederım herkese
  • Doğru seçim android tablet olmaz telefon olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun
  • Hayirli olsun kac gb aldiniz?

• NumLk kullanıcısına yanıt
    Ekranın ortasına bastırınca ekran hafif te olsa içine göçüyor mu ? Veya ekranda bir plastik his var mı

• Ipad'e özel muazzam kalitede müzik uygulamaları var. Jailbreak işlemini araştırıp hevesinizi alın derim

Edit: Ipad'im yok , yakın zamanda sırf müzik uygulamaları için almayı düşünüyorum. Kurcalayarak elbet biraz öğreniliyor ama uygulamaların dersleri falan olsa çok iyi olur.Enstrüman kalitesini aratmıyor.

Cidden sanal piano , gitar ( notaları falan) öğreten bir sistem-site falan var mı ? Varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Edit 2 : Thumbjam çok hoşuma gitti , sesler baya kaliteli çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 20 Şubat 2015; 0:37:41 >
  • Umarim 16 degildir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun kasmayan bir cihaz sahibi olmak gerçekten kaliteyi hissettiriyor Günün uygulaması adlı bir uygulama var onu indirerek ne derece doğru bilemiyorum ama bir günlüğüne bedava olan uygulamaları gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Hayırlı olsun kasmayan bir cihaz sahibi olmak gerçekten kaliteyi hissettiriyor Günün uygulaması adlı bir uygulama var onu indirerek ne derece doğru bilemiyorum ama bir günlüğüne bedava olan uygulamaları gösteriyor.

Bahsettiğin Appzapp olmalı,kısa süre ücretsize düşenleri haber veren,en popüler uygulamadır kendisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Hayırlı olsun kasmayan bir cihaz sahibi olmak gerçekten kaliteyi hissettiriyor Günün uygulaması adlı bir uygulama var onu indirerek ne derece doğru bilemiyorum ama bir günlüğüne bedava olan uygulamaları gösteriyor.

Bahsettiğin Appzapp olmalı,kısa süre ücretsize düşenleri haber veren,en popüler uygulamadır kendisi

Yok hocam Günün uygulaması isimli uygulama appzappı ilk defa sizden duydum.

• sende bendensin usta benmde ilk ipadim başlarda fazla heyecanlı :D

forumda ücretsize düşen uygulamalar konusunu kesinlikle takip et

şarj konusuna fazla takılma istediğin zaman şarj et

appzapp ve günün fırsatı uygulamalarını indir günlük bak ilginç uygulamalar bedava olabiliyor

cihaza bi cover al bir çok sitede çeşit çeşit cover var

cihazın arkasına aşırı bastırma

her yüklediğin uygulamaya bildirim ve arka planda çalşması için izin verme orası sana kalmış

şunu bunu yükle demicem çünkü app storeda milyon tane uygulama var sen zaten sürekli inceler denersin orasıda sana kalmış

hayırlı olsun güle güle kullan taklıldığın yerde yazıver
  • yeah4everr kullanıcısına yanıt
    Hocam ipad air 1 kullanıyorum . Ekranı diğer alt model ipadlere göre plastik hissi veriyor. Bu durum ipad air 2 lerde de var mı ?
    Tırnagınızla ekrana dokundugunuzda veya klavyede yazı yazarken plastik sesi geliyor . Sizde de oluyor mu ?

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    hocam ben ince bir jelatinle kullanıyorum aldığım günden beri ama ilk kutudan çıkardığımda gayet cam izlenimi vermişti bana bunu bizzat mağazalarda kendiniz de test edin kişiden kişiye fark olabilir sonuçta ve elinize aldığınızda air2 gerçekten sağlammış hissi uyandırıyor

zaten air 2 ekranında önceki nesillere göre baya bi ilerleme olduğunu okumuştum önceki nesil ipad ekranlarını hakkında hiç bir fikrim yok hiç test etmedim
    air 2 de lcd ye tam lamine tek parça cam ekran doluğunu da ekliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeah4everr -- 20 Şubat 2015; 10:59:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.