Şimdi Ara

İlk defa elektro gitar alacağım bana özel bir gitar tavsiye edin lütfenn :D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum daha doğrusu çok az postum var o yuzden bir selamlaşma gereği duydum:D

Ben yaklaşık 6 aydır gitar çalıyorum ve ders alıyorum klasik çalıyorum bu arada.Ama tabii ki bir elektro gitar almayı düşünüyorum bu aralar ve benim zevkime özel sıfır (çok büyük ihtimalle,ikinci el sevmem:) ) bir gitar öneririp sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim..yardımlarınızı bekliyorum..:D

Ok, ben tam bir blues/ rock n roll hastasıyım:D Dinlediğim sanatçılardan örnek olarak; Jimi Hendrix( başka bir deyişle best of all time :D) Eric Clapton,BB King,John Mayer, rocknroll grupları olarak aerosmith,led zeppelin, pink floyd, dire straits, cream, gnr, lynrd skynrd, acdc, metallica'yı çok severim hetfield ftw bunun gibi yani .....:D

Kısacası daha çok soft ve clean tonlara sahip ama rocknroll da rahat çalabileceğim,bazı metallica şarkıları dahil bir gitar arıyorum şimdi bu konuda bir kaç sorum var cevaplarsanız iyi olur:D

1) Cort marka elektro gitarlar için ne düşünüyorsunuz? Çeşitli forumlarda gezerken çok çeşitli yorumlara rastladım bazıları en iyi performans/para ayarına sahip marka derken bazıları verilecek her kuruşa acırım diyor..?

2) Benim aslında gönlüm bir fender stratocaster'dan yana tabii, efsanevi gitar ama ilk gitarım olarak alamam hem çok pahalı hem de ilk gitar amerikan fender strat standard olursa değeri bilinmez deniyor:) yalnız squire marka stratlar nasıl sizce ya da meksika yapımı bir fender stratocaster sıfır ne kadar ve değer mi? ( asıl bunu istiyorum ben :D)

Ana sorurım bunlar, bu konuda sorularımı cevaplayıp benim zevkime göre bir gitar önerirseniz çok iyi olur çünkü farklı yerlerde okudukça daha çok kafam karışıyor bana özel bir gitar tavsiye edilmesinin daha iyi olacağı fikrindeyim:D bu yüzden de lütfen modlar bir yere taşımasın ve kapatmasın bu postu lütfen

Şimdiden teşekkürler ve uzun post için kusura bakmayın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **AlucarD** -- 9 Mayıs 2012; 19:45:53 >

• cort g110 al
  • Karar verdim....

Squire Classical Vibe Stratocaster 60's i alıcam uzun süreee kullanıcam bayağı bir araştırdım, meksika yapımı stratlardan bile daha iyiymiş bazen..İncelemeleri falan da hep süper çok mutlu olacağımı düşünüyorum:D

Merak eden için ,

http://www.tune-l.com/Squier-Squier-Classic-Vibe-Stratocaster-60s-RW-Candy-Apple-Red_4970.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **AlucarD** -- 10 Mayıs 2012; 1:16:10 >
  • Paran var ise Gibson Les Paul Studio tavsiye edeirim paran var ise
  • B.C. Rich

İlk defa elektro gitar alacağım bana özel bir gitar tavsiye edin lütfenn :D
  • 1.maddeyi okudum ve direk squier alman gerektiğini söylemek için cevapla dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klasik gitar için tel önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.