Şimdi Ara

İlk Defa Çaresiz Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar önce kendimi tanıtayım 23 yaşındayım celal bayar da bilgisayar müh. liği okuyorum 2. sınıftayım ilk senenin 2. yarıyılın finallerinin 2. haftasında bi kızla tanıştım ( sevgilisi var ve ben sevgilisi olduğunu biliyorum ) daha doğrusu tanıyordum ama çok muhabbetimiz yoktu arkadaşlarımın arkadaşı ama bakışları filan hep dikkatimi çekiyodu son hafta cafe de arkadaşlarla oturuken bu kız da bi arkadaşıyla geldi 5-10 dk oturduktan sonra bana tavla oynayalım mı dedi bende tamam dedim neyse tavla bahane başladık muhabbete numarasını istedim sevgilim var veremem dedi akşam kimsenin bilmediği facebook hesabından beni ekledi internet paketi yaptı konuşmaya başladık kız bütlere kaldı bende ev bahanesiyle 1 hafta kaldım görüştük konuştuk o sevgilisinin yanına ben evime döndüm 1 hafta tatil yapıcaktı sevgilisiyle gittiğinin 2. günü ayrıldım diye mesaj attı bende sevinsem bi dert üzülsem bi dert neyse evine döndü facebooktan görüntülü konuşma filan 2 hafta boyunca hergün saatlerce konuştuk facebooktan ve telefondan attığımız mesaj sayısı 20bin 1 ayda ama artık çıkıyoruz gibi bişey aşkım balım canım cicimler havada uçuyor sonra ben çalışmak için bodruma gittim işe başladıktan sonra ben seninle fatih (eski sevgilisi) i unutmayı denedim olmadı ona geri dönücem dedi ve döndü de şimdi okul açılacak ben kızı görünce ne yapayım çekip kenara konuşayım mı yoksa hiç ellemiyim mi

yardımlarınızı fikirleriniz bekliyorum

• evet
  • dokunma kişiliksizin tekiymiş zaten
  • ne boktan bi dünya lan
  • Hiç yüz verme ne konuş ne yüzüne bak ne onun hakkında laf et. 1 ay sonra sana geri dönmezse bende kediyeyolgösterenadam değilim. Ama döndüğünde de tekrar onunla samimi olmaya çalışma. Aynı tavrına devam et, yaptığı hatayı anlasın. Karşındaki kişiyi adam yerine koymamak neymiş görsün. Neredeyse sevgili olduğun kişiye "seninle eski sevgilimi unutmak için çıktım " demek seni kullandım demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

ne boktan bi dünya lan

aynen öyle boktan

quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Hiç yüz verme ne konuş ne yüzüne bak ne onun hakkında laf et. 1 ay sonra sana geri dönmezse bende kediyeyolgösterenadam değilim. Ama döndüğünde de tekrar onunla samimi olmaya çalışma. Aynı tavrına devam et, yaptığı hatayı anlasın. Karşındaki kişiyi adam yerine koymamak neymiş görsün. Neredeyse sevgili olduğun kişiye "seninle eski sevgilimi unutmak için çıktım " demek seni kullandım demektir.

quote:

Orijinalden alıntı: uzil

ne boktan bi dünya lan

aynen öyle boktan

quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Hiç yüz verme ne konuş ne yüzüne bak ne onun hakkında laf et. 1 ay sonra sana geri dönmezse bende kediyeyolgösterenadam değilim. Ama döndüğünde de tekrar onunla samimi olmaya çalışma. Aynı tavrına devam et, yaptığı hatayı anlasın. Karşındaki kişiyi adam yerine koymamak neymiş görsün. Neredeyse sevgili olduğun kişiye "seninle eski sevgilimi unutmak için çıktım " demek seni kullandım demektir.

arkadaşlarına bile anlattıklarıma çok şaşırıyor herkes kızı melek sanıyodu

• Ayıp læn yaptığı kızın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyle bir kizin yuzune bir daha bakmam sahsen. Zaten en basindan ilgi duymazdim benim icin baskasini birakan baskasi icin beni de birakir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durumu sevgilisine anlat yok yakınken çocuk uyansın yoksa bu kızın kevaşelikleri canına mal olur.
  • Kız da kişilik yok sende ondan farklı değilsin kusura bakma.Hiç bişe yapma en azından arkadaşının haberi olmaz .tabi kız söylemezse.
  • Kız ikinizi de tav'a getirmiş. emin ol.

Kavga ettirmek için bir araya getirecek. Bunların hepsi aynı fabrikanın malı..

Artık sonrası ne olur bilmem..

Heyecanla bekliyoruz sonunu..

yazarsın artık..
  • eski erkek arkadaşına ver gazı. bilmiyordum sizi de. vs vs. sonra kız oradan da patlasın. mal gibi kalsın ortada. 2haftaya kalmaz birine çaktırır.
  • yüzüne bile bakma o fatihinde kafası çalışıyorsa oda kızın yüzüne bakmaz
  • Kesinlikle uğraşma dostum. Kiz bisey desen suçu sana atacak ayrica diger sevgilisiyle kavga vs etsen herkes yine sana söylenecek ki sen sevgililerin arasını bozdun. Kizbda kisiliksizmis zaten üzme boşuna kendini

• Kızın ne mal olduğu belli.Hiç bulaşma,hiç konuşma bile.O Fatih'e anlatmak istiyorsundur kızın ne olduğunu ama hiç bulaşma.Sonuçta sen de kız Fatih'le iken tanıştın.
  • xploder kullanıcısına yanıt
    Üstüne toprak atmamı ister misin ?
  • Sevgilisi ollan bir kizla muhattap olmak senin hatan haketmissin diyemem ama ogrenmis oldun bazi seyleri daha kizin yuzune bakma hayatindan cikkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

evet

+1
    ( bende okumadim)

• bugün başkasıyla iken sahte face açar yarın senleyken aynısını yapar seni aldatır mal gibi kalırsın

• Tepki verirsen daha beter olur bırak elleşme nasılsa geri gelecektir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.