Şimdi Ara

İLK DEFA BU KADAR SICAK ARALIK AYI YAŞIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bence bu hiç hayra alamet değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankara da uzuvlarimiz donuyo tesekkurler biz yasamiyoruz sicak filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben İstanbul'da yaşıyorum sabahları o kadar sıcak ve günlük güneşlik oluyorki üstümüze bir şey aldığımızda terliyoruz ama tabi geceleri serin oluyor Ankara soğunu iyi bilirim en son 5 sene önce Ekim ayında sabah namazını Hacı Bayram Veli camiinde kılmıstım tam bir ayaz vardı Ekim ayı olduğu halde donmuştum tabi öğleye doğru baya hava ısınmıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küresel ısınma nerede kaldı diyordum, bu kış gerçekten sıcak.
  • aynen bu hiç hıyara alamet değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene bu zamanlar kar yağmış ankaraya bugun güneş var :D
  • rasputin in alive kullanıcısına yanıt
    JSJFKWKKKSKFKWKFKEFKOWKTKENRJEKRJ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Istanbul deniz seviyesi bu sene en dusuk seviyeleri gormus. Boyle giderse kuraklik pek yakin arkadaslar, insanoglu her ne kadar co2 salinimini azaltmaya yonelik calismalar yapsada bence oncelik insanlara yonelik calismalar yapilmasi lazim tamamen bilincsiz vurdum duymaz bi sekilde her gecen guc cogalan insanoglu dunyayi bitiriyo en basitinden bir ornek sabah yoldasin trafik var yoldan gecerken baktigin 10 arabadan 8 i tek basina rahat rahat giden insanlar ya abi bu nasil bi vurdum duymazliktir tamam sahsi arabayla seyehat etmek cok guzel fakat insanlarin toplu halde yasadigi bolgelerde bu olqy gittikce cirkinlesmeye basladi herkes toplu tasima kullansa(sahsi araca cok ihtiyac kalmadigi muddetce) ne trafik sorunu olur ne sehrin havasi kirli olur. Dunya icin kiyamet insanoglunun tam olarak kendisi olucak buraya yaziyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.