Şimdi Ara

İlk defa bu kadar rahatım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite son sınıftayım. Bir topluluğa girdik kankamla ilk 2 hafta gittik sonra malesef ders ve iş durumumuzun müsade etmemesi sebebiyle bırakmak zorunda kaldık aktiviteyi. Bu esnada hem arkadaşım hem de ben gözümüze kestirdiğimiz 2 farklı kızın numarasını aldık bir şekilde.

Özel olarak vurgulamak istediğim nokta ise, hem arkadaşım hem de ben artık sanki kalıbımıza sığamıyoruz gibi. Eskiye oranla şahane bir özgüven patlaması yaşıyoruz. Kız-erkek tanımadığımız insanlarla bir şekilde soru sorup muhabbet açarak konuşabiliyoruz. Artık kaybetcek bir şeyimizin olmaması mı dersiniz, bu zamana kadar saf saf bakıp kızları erişilemez nesneler olarak algılamanın ne kadar yanlış olduğunu farketmemiz mi dersiniz bilemiyoruz ama bu içimizdeki coşkuyu taçlandırmak istiyoruz.

Spesifik olarak ben, hazır kızın numarasını almışken önümüzdeki haftadan itibaren yardırmak istiyorum. "Topluluğa gidemedik, bugün ne yaptınız, iyimiydi" falan gibi mesajlar pek olumlu bir etki göstermedi şimdilik ve gösteremez tabiki de. Şimdilik mesajla olmayacak gibi duruyor. Ama durum hazır taze iken kampüste sık sık önüne çıkarak, hafiften ilgimi belli ederek belki biraz açık açık ama can sıkmadan asılarak bu güzel kızı ne yapıp edip elde etmeyi amaçlıyorum.

Genel olarak ise bu kız olmadı diyelim, sağlık olsun, bunun dışında bu içimizdeki enerjiyi diğer başka kızlarla tanışmak için nasıl ve ne şekilde kullanabiliriz.

Zaten çokça bu tarz konularla dolu bu forum, affınıza sığınırım, belki biraz da içimi döküp sizinle paylaşmak isteğimi tatmin etmiş oldum ama yine de fikir beyan etmek ve ilginç tavsiyelerde bulunmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkür etmek isterim.

• okumana bak girme bu olaylara.
  • İçindeki enerjiyi boşaltsan iyi olur.
    Kısaca:
    Elizabeth..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masontr -- 1 Kasım 2012; 22:48:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.