Şimdi Ara

İLK Defa Bi Kıza Açıldım Olanlara BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün kilyos plajına gittim Süpppper ötesi bi kız vardı fizik desen var tip desen var kız uzandı güneşlendi kızdan gözümü hiç ayırmadım sonunda bana baktı yüzümü çevirdim bu seferde o gözünü benden ayırmadı benim ona bakmama rağmen yüzünü çevirmiyordu hep bana bakıyordu sonunda tüm cesaretimi topladım ve yanına gittim merhaba dedim merhaba dedi , isterseniz içeri geçip size bişey ısmarlıyım dedim hayır teşekkürler dedi , aldı güneş kremini tam sürecekti ki siz zahmet etmeyin ben süreyim dedim , iyi olur dedi aldım güneş kremini heycandan dışarı çıkacaktı askalksın , aldım sürdüm güneş kremini sonra konuştuk sohbet ettik biraz ne işle meşgulsünüz dedi internet danışmanLığı yapıyorum dedim , hmm çağımızın mesleği dedi

-----------------------------------------------------

NasıL oldu bilmiyorum ama kızdan okadaaar hoşlanmıştım ki kız konuşurken anındaa atladım lafa sizden hoşlanıyorum dedim

Kızın cevabı : neee ? sen hiç aynaya baktınmı dedi ?

MADEM CEVABIN BU OLACAK NİYE YÜZ VERDİN ?

Kızlardan NEFRET Ediyorummm...

kıza okadar sinirlendim ki tutum saçından kafasını vurdum yere ve kaçtım ordan

inanın bunu yapmak istememiştim ama annemle babam ayrılınca psikolojim çok bozuldı çıldırmak üzereyim nerdeyse

%100 yaşanmış bi olaydır bunu gerçekten yapmak istememiştim.
    hazır konusu açılmışken lütfen bana yardım edin çıldırmak üzereyim psikolojim çok bozuk nasıl öyle bişey yaptım ben ya

• Adrelanin her zaman iyidir
  • Uplamayın allasen şu konuyu.
  • nerdeyse inanıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: meleee

Geçen gün kilyos plajına gittim Süpppper ötesi bi kız vardı fizik desen var tip desen var kız uzandı güneşlendi kızdan gözümü hiç ayırmadım sonunda bana baktı yüzümü çevirdim bu seferde o gözünü benden ayırmadı benim ona bakmama rağmen yüzünü çevirmiyordu hep bana bakıyordu sonunda tüm cesaretimi topladım ve yanına gittim merhaba dedim merhaba dedi , isterseniz içeri geçip size bişey ısmarlıyım dedim hayır teşekkürler dedi , aldı güneş kremini tam sürecekti ki siz zahmet etmeyin ben süreyim dedim , iyi olur dedi aldım güneş kremini heycandan dışarı çıkacaktı askalksın , aldım sürdüm güneş kremini sonra konuştuk sohbet ettik biraz ne işle meşgulsünüz dedi internet danışmanLığı yapıyorum dedim , hmm çağımızın mesleği dedi

-----------------------------------------------------

NasıL oldu bilmiyorum ama kızdan okadaaar hoşlanmıştım ki kız konuşurken anındaa atladım lafa sizden hoşlanıyorum dedim

Kızın cevabı : neee ? sen hiç aynaya baktınmı dedi ?

MADEM CEVABIN BU OLACAK NİYE YÜZ VERDİN ?

Kızlardan NEFRET Ediyorummm...

kıza okadar sinirlendim ki tutum saçından kafasını vurdum yere ve kaçtım ordan

inanın bunu yapmak istememiştim ama annemle babam ayrılınca psikolojim çok bozuldı çıldırmak üzereyim nerdeyse

%100 yaşanmış bi olaydır bunu gerçekten yapmak istememiştim.
    hazır konusu açılmışken lütfen bana yardım edin çıldırmak üzereyim psikolojim çok bozuk nasıl öyle bişey yaptım ben ya

• |-internet danışmanlığı-| iş güç yok msn face takılıyorum dememişte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.