Bildirim
İlk defa Android
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Nexus 5
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nexus 5 vs GM Elite tarafsız olarak kim daha iyi tasarım görünüş kamera performans f/p çünkü 2 telefonuda elime alamadım onun için çok kararsızım G2 vs Xperia Z gördüm o da Teknonada onlara baktım o kadar GM Elite telefoncularda var onlarda garanti dışı falan filan açtırtmıyor ve hangisi daha uzun ömürlü -
İncelemelere bak mobilim link atamam şuan ama gm tavsiye etmem berbat bi servisi var nexus uzun ömürlüdür 18 ay güncelleme sözü var
-
yav G2 Nexus 5 Gm Elite incelemelerine bakıyorum
https://www.youtube.com/watch?v=f2k7WZzDOBk Galaxy S5 vs One M8 vs Discovery Elite
nexus 5 incelemesini izledim nexus 5 kamera kötü diyorlar
Lg g2 daha adam gibi kötüleyen görmedim
Gm elite Yazılımsal sorunları varmış donanım olarak çok iyiymiş telefoncuya gittim konuştum servis ile ilgili soru sordum servis çoğu telefonda sorunlu dedi şans işi dedi çok memnun olanda var dedi memnun olmayanda dedi -
G2 alın.
Arkadasım madem androıd ile tanısdıgınız...Size andaroidın kralı olan lg g2 onerırım...batarya konusunda 1 numaradır.. 2 gunde bir teli sarza takarsın ... -
Nexus5 ve Xperia Z eledim geriye Gm elite ve G2 kaldı Gm elite kullanan yok mu? G2 kullananların yorumlarını aldım ama GM elite hiç görmedim -
lg g2 -
lg g2 -
Kamera ve ses performansı senin için öncelikse G2 al
Oyun performansı stabilite vs diğer herşey için Nexus 5
G2 nin şarjıda iyi gider kamerasıda iyidir
Nexus 5 yabancılık çekmezsiniz -
yav G2 nin fiyatlara baktım full 1600 tl 1200 civarı yokmudur satan yer -
quote:
Orijinalden alıntı: TheGreenAxe
yav G2 nin fiyatlara baktım full 1600 tl 1200 civarı yokmudur satan yer
Google g2 ucuz yaz arattir cikan linklerde muhakkak 1400 altinda bulursun.
ya interneten bulunur varda kliksada falan 1200 tlye ama elden almak istiyorum teknosa bimeks vatancomputer vb gibi yerden -
quote:
Orijinalden alıntı: TheGreenAxe
ya interneten bulunur varda kliksada falan 1200 tlye ama elden almak istiyorum teknosa bimeks vatancomputer vb gibi yerden
Arastirman gere ama zor net harici.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X