Şimdi Ara

İlk Defa Akıllı Saat Alıyorum, Kararsız Kaldım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk kez akıllı saat almayı planlıyorum ve birkaç gündür araştırma yapıyorum. Oldukça yol kat ettim ancak hala satın alma kararını veremedim. Dün bir AVM’ye giderek saatleri fiziksel olarak inceledim. Başlangıçta kare bir model almayı düşünüyordum, ancak yuvarlak saatler bana daha şık göründü. Bu sebeple Xiaomi watch s4 ve Huawei gt5 arasında kaldım.

Xiaomi watch s4 ve Huawei gt5 bu iki modelden hangisini tercih etmeliyim? Yoksa bunları boş verip şu modeli al diyebileceğiniz daha iyi bir alternatif var mı?

Akıllı saat kullananların önerilerini rica ediyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim!

• Xiaomi watch s4 direk eleyin yanına bile yaklaşmayın. huawei gt5 olabilir yada samsung watch 7. ikisinden birini seçin derim araştırıp.

• xiaomi watch s2 kullanıyorum,

xiaomi den saat fln almayın. ürün fena çalışmıyor, aslında işime de yarıyor ama hiç güncelleme almıyor. adamlar saat çıkarıp bırakıyorlar öyle. kadranlar bile yıllardır aynı.

üstteki arkadaşın dediği gibi xiaomi watch s4 direkt eleyin, hiç bakmayın bile.

huawei iyi saat işinde, eşime watch fit3 aldık, gayet memnun, gt5 in çok daha üstün olacağını düşünüyorum.

samsung ta çok iyi ama şarj süresi sanırım yeterli gelmez.

• Amazfir Balance modeli nasıl peki kullanan ve tavsiye eden var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.