Şimdi Ara

İlk DDR-3 belleğimiz yolda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yakında her yer satılık DDR2 ram ilanlarıyla dolar..
  • Bu timinglerle ne yapmayı düşünüyorlar acaba? Hali hazırda cas 4 800Mhz ramler piyasada mevcutken niye sistemlerimizi DDR3'e geçelim?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sight

    Yakında her yer satılık DDR2 ram ilanlarıyla dolar..

    Daha doğru düzgün ddr3'lü anakart çıkmadıki.Sanırım, öyle değilmi?
  • bunlar hep pazarlama taktiği çentiğin yerini değiştir kaz gibi soy tüketiciyi. Baksanıza timingler ne kadar gevşek bu teknoloji farklı bişey olsaydı .Bu timingler böle olmazdı. Bu ddr2 belleğin aynısı ddr2de kullanılan sıkı timingli chiplerin voltajını düşürüp timingleri gevşetiyolar.Al sana ddr3.Sonra ddr 3te kaliteli bellekler çıkınca onlarında timinglerini gevşetip az voltaj vericekler çentiğin yerini kaydırcaklar al sana ddr4
  • gelecegi parlak gibi gorunuyor ddr3 ama boyle giderse sanırım ddr2 gibi hemen tahtını ddr4 kaptıracak
  • Peki ağalar bunların şu anki fiyatları ne ? artı vista çıksın bellekler ucuzlasın diye bekliyoruz. Acaba hayal mi kuruyorum :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: romeoghost

    Peki ağalar bunların şu anki fiyatları ne ? artı vista çıksın bellekler ucuzlasın diye bekliyoruz. Acaba hayal mi kuruyorum :)


    ÇIKMADI Kİ FİYATI BELLİ OLSUN..DAHA PROTOTİP MİŞ

    edit:caps lck açık kalmış
  • wow teknoloji hakikaten süratlendi , sanırım artık bir teknolojiyi kullanmadan ( ddr3 ü kullanmadan :) ) yeni bir teknolojiye atlayacağız gibi ( ddr4 ).

    nihayetinde düşünüyorumda mevcut kullanılan pek çok uygulama ddr1 i bile yeterli görüyor. ama tabii daha büyük işlem ve bellek ve gpu gerektiren alanlarda bu ürünler ve gelişmeler oldukça işe yarayacak ve kullanışlı olacaktır.

    bu sebeplerle artık teknolojik gelişmeleri lamıyorum. çünki zaten ilk çıkışta bu ürünler son kullanıcı için değil daha çok uzmanlık gerektiren alanlar için tasarlanıyorlar. elbette bunun açık bir ispatı da son kullanıcı tarafında daha henüz son çıkan donanımları desteklemeyen pek çok programın olmamasıdır.

    ki uzmanlardan çıkıp bize gelene kadar bu donanımların fiyatı ucuzlayacaktır. yeter ki rekabet sürsün ( yürü be ati/amd kim tutar seni :))) )




  • Ya o zamanlamalar ne öyle be. Voltajı düşürüyorlarmış falanda filan. Önce siz bu işlemci ve ekran kartlarının voltajını düşürün her geçen gün arttırmak yerine.

    Tam bir soygun bu, yeni teknolojiymiş.

    Baktılar ki ürünlerin yenisi çıktıkça biz alıyoruz nasılsa, başladılar bizi iyice soymaya. Sanırım bizim her çıkan teknolojiye atlama hırsımız bu adamları iyice zıvanadan çıkardı.
  • Biz daha ddr2 'yi geçmeden ddr3 çıkıcak.Direk ddr4 geçmeyi planlıyorum.Şu an çok rahatlıkla ddr bellekler işimi görüyor.Profesyonel şekilde ihtiyacı olmayanlar dışında şimdilik gerekli olduğunu düşünmüyorum.
  • DDR2 nin çabuk geçileceği belliydi.. AMD ninde AM2 sonrasında K8 mimarisi için hemen kolları sıvaması ve yakın gelecekte çıkartacak olması DDR2 nin kısa soluklu olacağını gösteriyordu. Neyse artık ben DDR1 ile idare eder DDR3 e atlarım umarım:) Bu arada eğer DDR3 yakın zamanda çıkarsa ilk defa sistem bellekleri ekran kartı belleklerine bukadar yakın olacaklar. Ekran kartlarının çoğunda hala DDR3 kullanıldığını düşünürsek bi sonraki nesilde üretilecek olan TC modeller içinde faydası olabilir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: L`EstrancdeqDe`Stran

    Biz daha ddr2 'yi geçmeden ddr3 çıkıcak.Direk ddr4 geçmeyi planlıyorum.Şu an çok rahatlıkla ddr bellekler işimi görüyor.Profesyonel şekilde ihtiyacı olmayanlar dışında şimdilik gerekli olduğunu düşünmüyorum.



    Sistem bellekleri için DDR4 de daha çok vakit var gibi gözüküyor... Daha ekran kartlarında bile kullanılmaya başlanamadı sistemlere inmesine çoook var.
  • arkadaşlar bunların amaçları çok açık..kesinlikle bizim gibi son kullanıcıları afedersiniz donumuza kadar soymak..ben kendi adıma bunlara kasımpaşa modunda yaklaşıyorum..bunların hepsi kapitalist düzenin oyunları..yavaş yavaş milleti sömürmek..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.